nestao start meni i ...

Član
Učlanjen(a)
22.12.2009
Poruka
39
slucajno sam obrisao neke fajlove iz C particije sistem 32 i shell 32 i od tad je nestao start meni, ikonice programa, nemogu da otvorim gotovo ni jedan program. moram li da ponovo instaliram op.sistem.

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.438
Ako ovo gore ne uspe,prvo uradi repair OS-a,pa tek onda ako nito ne uspe onda mora reinstal

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.438
U tom sistemskom folderu ima dosta "Dll" fajlova koji su potrebni za rad OS-a,kada biznao koji su ogrisani mozda bi mogao da yratis sve kako je bilo,ali nista novi OS pa ispocetka.Nije problem podici ga nego treba vratiti sve programe koji su ti bili aktivmi.To je mnogo veci posao i duze traje.Kako koji instaliras pa restart i tako stalno dik ne vratis kako je bilo.

Član
Učlanjen(a)
13.10.2009
Poruka
1.294
Nikada nemoj da čačkaš ako unapred ne znaš rezultat koji će da izazove.

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.438
Nemoj pogresno da me razumes,ali ako ti nesto nije jasno bolje postavi pitanje ovde na forumu jer ovde ima dosta dobrih ljudi i koji se razumeju u kompjutere,jer posle napravljene greske se sve teze da popraviti.Inace se iz particije gde su operativni folderi nikad nista ne brise,samo iz Temporarnog foldera,ali i tu treba da se pazi sta se brise.

Natrag