Neprijatelji strasti

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Neprijatelji strasti

Na neki sumoran, pesimističan način ponekad verujemo da je bolje ne voleti uopšte nego voleti i izgubiti. Videti vatreni zaljubljeni par koji nekada nije mogao da se suzdrži od uzajamnog dodirivanja kako je oronuo i ohladio se ili završio u jalovim pustinjama u kojima se ljubavne priče ponekad okončavaju zaista može da bude užasno. To je kao školska lekcija o umiranju: sva živa bića osuđena su na smrt. Seks dolazi i odlazi, i zbog toga ne vredi paničiti i kažnjavati sebe ili partnerku. Činjenica je da svakoj vezi i njenom seksualnom intenzitetu pre ili kasnije zaprete četiri jačaha apokalipse: planiranje seksa, različite seksualne potrebe, nedostatak samopouzdanja i predobro poznavanje (to jest, kolotečina o kojoj se konstantno govori).

Kada je reč o planiranju, to je boljka koja uglavnom napada parove s decom. Da bi uopšte došlo do seksa, oni moraju da vrebaju prilike, i ako se ukaže da su jednu noć sami u stanu bez dece, onda, do đavola, mora da bude seksa! Međutim, ništa ne ubija žudnju za seksom toliko efikasno kao zahtev da seksa mora da bude. Druga muka koja napada parove jesu različita htenja. Znate tu priču. Ona želi više maženja, vi želite više penetracije. Nažalost, to se često ispoljava kao borba moći, što sigurno ne deluje inspirativno ni na nju ni na njega. Jedino rešenje za ovakvu situaciju taktičkog je tipa i glasi - kombinujte i rizikujte. Druge nema.

Seks u stvarnom životu nije kao seks na filmu, ali to često bude standard po kojem se ravnamo. Nije nam to baš mudro, al' šta je tu je. I ako osetimo da ne možemo da ispunimo tu usku definiciju, može se dogoditi da osetimo napad nervoze. Šta sledi nakon toga? Hajde da se zadržimo na onome "uništi se zabava". Ako je potrebno, seksualne odnose treba ukinuti na mesec dana. Mi ponekad seks vidimo kao krajnji cilj. U redu, ako nema krajnjeg cilja, nema ni trke. A to znači da je potrebno da se usredsredimo na to da se partneri međusobno uzbude. I to samo iz zabave. Bez ostatka. To treba shvatiti kao izazov. Žudnja će se ili spontano rasplamsati ili je jednostavno neće biti.

Izvor: Krstarica

Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
215
Nikad isplaniran seks ne moze biti dobar kao onaj spontani kojem prethodi neizvesnost.

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Zbog toga je najbolje sacekati dok oboje budemo i raspolozeni i imali vremena da se jedno drugom maksimalno posvetimo. U suprotnom ce uvek neko biti uskracen za ono sto mu tada prija....

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Meni jedino planiranje ponekad ubije volju i zelju za sexom...nekako ne volim kad se planira vec kad do sexa dodje spontano i iznenada...mada ima okolnosti kada je to neizvodljivo .Planovi stvarno mogu biti veliki neprijatelji strasti...lepse je kad se samo nagovestava ..a onda i do njega dodje...spontano..;)

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Uvjek kad se prpremam i depiliram od do:lol: nije to to...a kad kontam"ma aj sta cu se depilirat'" bude vrK:D
Dakle neplanirano najbolje...ili da se prestanem depilirati:vorred::lol:
Ko razumije shvatice:D

Član
Učlanjen(a)
03.09.2010
Poruka
1.184
Uvjek kad se prpremam i depiliram od do:lol: nije to to...a kad kontam"ma aj sta cu se depilirat'" bude vrK:D
Dakle neplanirano najbolje...ili da se prestanem depilirati:vorred::lol:
Ko razumije shvatice:D

sjetih se situacije Nina,ti i ja..."ma nisam,gdje bih ja...bla,bla,bla..." a depilacija pala i to detaljna...hm...vraze,vraze...:D

joj,ja inače sve volim da unaprijed isplaniram...ali što se toga tiče,nikako mi ne ide...ja čekam dok ne postane neizbježno i onda FRTUTMA...:lol:

Član
Učlanjen(a)
03.09.2010
Poruka
1.184
ccc...nisam znala da je to po tebi neprijatelj strasti...msm nisam ni ja neki ljubitelj sado-mazo varijanti,ali....nekako je fancy...:lol:

Natrag