Neobični zakoni o seksu

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
ovo je dobro ..Re..najvise mi se dopada deo o sexy u autu sa izbusenim gumama..zabranjeno voditi ljubav tokom pecanja..i lova..cuj sad na dan vencanja!!jos bolje je sto ne sme da se puca iz vatrenog oruzja dok je zena mm nirvana..a sex sa zivom ribom je kaznjiv..zato moze sa mrtvom ribom..bljak..ee bas svasta...nasmejah se bas..:)

"Neobični zakoni o seksu
Svi smo se već nasmejali neobičnim zakonima, najčešće američkim. Amerikanci su kraljevi u donošenju neobičnih (glupih) zakona i skoro svaka njihova savezna država ima barem jednu zabavnu pravnu odluku.
Tako je nekoliko neobičnih američkih zakona povezano sa seksom."

:???::???::???::???::???:​

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Hahahaha ludilo...
Znaci bilo je slucajeva koji su radili ovo dok je vlast se dosjetila da donese zakone koji kaznjavaju gore navedeno...
Sto ti je Amerika ...hahahahhawacko2

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Hahahaha ludilo...

Cuti ... Ima jos gore ... Zamisli ono, opustite se, raznezite, uzbudite i onda ti naravno ocekujes a on ti kaze ... draga, nemoj, kaznice nas policija:???::???::???: ... Zamisli tek tu debilnost ... Ja stvarno ne znam koji bolid je osmislio ovakve zakone al da ga je pokidao - jeste do ja*a ....

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Cuti ... Ima jos gore ... Zamisli ono, opustite se, raznezite, uzbudite i onda ti naravno ocekujes a on ti kaze ... draga, nemoj, kaznice nas policija:???::???::???: ... Zamisli tek tu debilnost ... Ja stvarno ne znam koji bolid je osmislio ovakve zakone al da ga je pokidao - jeste do ja*a ....

A nije nimalo lako uzbuditi se pored takvih zakona...:rofl:

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
Arizona je najaca, a sto se tice Londona, a sta je s motorom u pokretu???:dntknw:

Član
Učlanjen(a)
02.05.2010
Poruka
140
Ohio: U Clevelandu ženska ne sme istovremeno nositi lakirane cipele i suknju, jer muškarac može u njima videti odraz njenih intimnih delova.

Ovo mi je presmiješno, pretpostavljam da su, ako su stvarni, zakoni donešeni zbog toga što je netko napravio nešto od ovoga, primjerice, muškarac je zaista imao odnos s ribom (više me ništa ne može iznenaditi :???:). Ali ovaj mi nikako nije jasan, pa kolike nokte žena mora imati da bi se u njima vidjela njezina... [beep]...?!:???:wacko2smile3

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Ovo mi je presmiješno, pretpostavljam da su, ako su stvarni, zakoni donešeni zbog toga što je netko napravio nešto od ovoga, primjerice, muškarac je zaista imao odnos s ribom (više me ništa ne može iznenaditi :???:). Ali ovaj mi nikako nije jasan, pa kolike nokte žena mora imati da bi se u njima vidjela njezina... [beep]...?!:???:wacko2smile3

Pazi, ne lakirane nokte nego lakirane cipele [sijaju se]. Kontas? Kad pogleda u njene cipele onda vidi ... [beep] ...

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
"Znaci ako ga vozim u redu je?"

Ako mislis da mozes ovo dok vozis onda nije kaznjivo po zakonu ....:D

s.jpg

Btw, procitaj ovo:
Kod:
http://www.limaohio.com/articles/sex-49690-allen-sheriff.html

Natrag