Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Neobične "lekcije" o ženama

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
Moderator
#1
Neobične "lekcije" o ženama

02-lekcije-zene_620x0725e7ef13adaba2f.jpg


Opšte je mesto da su žene veće pričalice od muškaraca, da više vole da šopinguju, ogovaraju i analiziraju. Ali, šta ih to još razlikuje od suprotnog pola?

* Žene imaju dva puta više receptora za dodir nego muškarci, ali i mnogo veću toleranciju na bol.

* Pripadnice lepšeg pola su zabavnije i duhovitije od momaka, iako načelno važi suprotna teorija. Međutim, muškarci samo češće prave šale, ne brinući da li će se nekome svideti ili ne.

* Žene vole frajere sa dubokim, pa čak i hrapavim glasom jer im deluju sigurnije i muževnije.

* Dame trepću do dva puta više od muškaraca, ali zato, prema istraživanjima, u proseku štucaju manje od njih.

* Žene prosečno plaču između 30 i 64 puta tokom godine. Ili u prevodu - jednom nedeljno! Dokazano je da muškarci u proseku plaču između šest i 17 puta godišnje.

* Pripadnice nežnijeg pola slažu oko tri puta dnevno, dok momci to rade dva puta više.

* Statistika pokazuje da žene u proseku imaju oko 19 pari cipela, ali da samo sedam nose, dok ostale "spavaju" u cipelarniku.

* Iako važe za veće trošadžije, žene zapravo dvostruko više misle i brinu da li će uspeti da otplate kredit, pokriju minus i plate račune, nego što o tome razmišljaju pripadnici jačeg pola.

(Novosti)
 

Top