Nemes priznao marijani da je zaljubljen

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
NEMES PRIZNAO MARIJANI DA JE ZALJUBLJEN

Sada je i zvanično. Rodila se nova ljubav u kući “Velikog brata“. Nakon dva seksa i razdvojenosti koja je usledila posle podele na ukućane i otpadnike, Marijana i Nemeš su shvatili da jedno prema drugom gaje duboke emocije.​

132191_veliki-brat05_f.jpg

Marijana je sigurna da će je sačekati papiri za razvod kada bude izašla iz rialitija

U svemu prednjači Nemeš koji je u ispovedaonici Velikom bratu otkrio kako Marijanu sigurno neće ispustiti iz ruku:

- Kolika bih ja budala trebalo da budem i da iz ruku ispustim nekoga uz koga se osećam toliko dobro i to samo zato što mi neko govori da to što radim nije u redu - pitao se Nemeš u ispovedaonici i onda je objasnio kako će delati ubuduće:

Nemeš je u ispovedaonici priznao da mu fali Marijana...

- Biću prirodan, inače ću da eksplodiram! - uzviknuo je Nemeš jasno stavljajući do znanja da želi da bude sa Marijanom.

To je bilo jasno i tokom poslednje žurke kada je Veliki brat pustio Nemešovu pesmu “Znam taj smešak”. Nemeš se raznežio, pao je na kolena i, dok su mu se oči punile suzama, u kameru je pokazivao srce ka Marijani za koju je znao da ga posmatra iz otpada, sa druge strane ekrana.

arijana je, doduše, malo suzdržana pa je Velikom bratu objasnila da joj, takođe, nešto nedostaje, ali ne Nemeš.

- Silno mi nedostaje “vatrena vodica“ jer se uz nju dobro opustim i zabavim - objasnila je Šibečanka koja je svesna šta joj je ta “vatrena vodica“ napravila od života:

130016_zabveliki-brat03_hs.jpg

...dok ona kaže da joj nedostaje provod

- To me čeka kada izađem… papiri za razvod - rekla je Marijana koja je sigurna da će snositi posledice zbog ljubavisanja sa Nemešom.



Nemeš i Marijana su samo jedan u nizu učesnika koji su se zaljubili u kući “Velikog brata“. Mnoge ljubavi su iznedrene u ovom prostoru (i ispod čuvene jorgan planine), ali statistika, s druge strane, ovom paru nikako ne ide u prilog, s obzirom na to da su sve ljubavi rođene u kući, pre ili kasnije, u spoljnom svetu doživele krah.




velikibrat.us
 
Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
Nemeš plakao za Marijanom i slao joj srca (video)

Nemeš plakao za Marijanom i slao joj srca (video)

nemes-place-vb-498.jpg


Razdvojenost od Marijane u kući ’Velikog brata’ izgleda da je teško pala njenom ljubavniku Nemešu, koji je u jednom trenutku zbog Hrvatice čak i zaplakao.

Naime, ‘Veliki brat’ je ukućanima glavne kuće napravio žurku, na kojoj jedino Nemeš nije bio veseo, pre svega jer su mu zasmetali narodnjaci.

Tada je ‘VB’ pustio pesmu koju je mladi Beograđanin napisao, a sve ovo su preko ekrana mogli da vide i stanari sa smetlišta i obrnuto. Nemeš je Marijani zapevao i slao joj poljupce, ona mu je naravno uzvratila, ali su 22-godišnjeg muzičara kasnije stigle emocije pa se rasplakao. Kada su ga videli uplakanog, stanari smetlišta su i sami zaplakali.

I dok je Marijana Nikoli i Lesteru rekla da je sigurno čekaju papiri za razvod kad izađe iz kuće, kao i da je ona u ‘VB’ ušla vođena onim ‘jednom se živi’, njen suprug je za jedan šibenski list ispričao kako je upoznao svoju ženu.

'Upoznali smo se preko ’Iskrice’. Sve se izrodilo iz puke slučajnosti i jednostavno smo počeli da se dopisujemo. Marijana je tada živela u Kninu i kada vratim vreme, moram da kažem da smo odmah otkrili neku čudnu povezanost, pa smo nekako brzo prešli na komunikaciju preko Skajpa' ispričao je Ivan, i dodao da su se njih dvoje venčali vrlo brzo nakon zaljubljivanja.

'Komunicirali smo svaki dan i nakon dvadesetak dana odlučili da se nađemo na dočeku Nove godine u Šibeniku. I kao za inat, dan pre Nove godine dobijem poziv iz Škotske od jedne brodarske kompanije, koju sam pola godine pre toga progonio molbama za posao. Ona je mislila da izmišljam da bih izbegao susret. Nakon 28 dana sam otišao u Knin da se upoznamo. Onda smo se zaljubili, ceo mesec se nismo odvajali i znao sam da će mi ona biti žena' dodao je Čvrljak.




srbijanet
 
Poslednja izmena od urednika:
Natrag
Top