nemam driver za tv karticu

Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
6
Pozz svima,ja prvo pa pitanje,xexexe...naime pokusavam da instaliram tv karticu PV-M4500 , mislim da je pixel wiev ali bezuspesno,nijedan driver sa neta ne reaguje,tj ne pokrece je.
Posto nisam neki poznavalac,bio bih zahvalan za pomoc:beee:

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.194
Koji operativni sistem je u pitanju ???
Koliko vidim na stranici proizvođača postoji drajver za Win Vista 32 i za Win 2K/XP. Ali tebi uz drajver treba u program preko kojeg ćeš da gledaš TV...

Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
6
Slozna braca,nisam uradio nista,kada instaliram Pixel wiev program koji je jedini ppnudjen,i dalje kao video uredjaj vidi samo kameru...ocigledno nije pokupio drajvere,drndao sam se juce 3h

Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
6
Quronja,u pitanju je Win XP sp3 , taj programm preko kog se koristi je skinuo,to nadjoh i prvi put,ali me pokrece karticu...doduse,ja sam je samo ubacio u slot i upalio komp i pokrenuo pretragu o kojoj pricamo...pretpostavljam da je to to,na njoj imaju dva konektora na ploci-bele boje,za koje nemam kablove,da li su oni problem mozda?

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
jesi odavde skinuo drajvere.
Kod:
 http://www.prolink.com.tw/style/frame/templates15/download.asp?lang=2&customer_id=1470&content_set=color_5&name_id=36174&Directory_ID=1264

ako kartica ne valja drajveri neće da se instaliraju.

Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
6
Da , to je program a ocigledno i driver za rad kartice...ma hvala svima,vidim sad da te kartice imaju za ispod 1000 rsd pa cu kupiti neku sa drajverima i da se zna da radi jer je ovo varijanta za detetovu sobu posto imam monitor 24 pa da moze ponekad da pogleda tv i ovde,kada je master tv zauzet.

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.084
Da , to je program a ocigledno i driver za rad kartice...ma hvala svima,vidim sad da te kartice imaju za ispod 1000 rsd pa cu kupiti neku sa drajverima i da se zna da radi jer je ovo varijanta za detetovu sobu posto imam monitor 24 pa da moze ponekad da pogleda tv i ovde,kada je master tv zauzet.

Mozda se kasno javljam ali drajver mozes pronaci na stranici koju je postavio vladcepesh, kada raspakujes drajver instaliraj drajver iz foldera: 878TVCard i instaliraj aplikaciju. Posto vidim da ima vise drajvera u paketu, pa te je mozda to bunilo. Proveri u device manager, pod sound, video and game controlsers da li ti je prepoznalo karticu. U slucaju da imas problema sa aplikacijom za gledanje, probaj ChrisTV, Dscaler ili mozes da gledas i preko vlc...

Natrag