Neki to vole brzo - ili kako da to učinite na brzaka

Član
Učlanjen(a)
19.06.2010
Poruka
195
Neki to vole brzo
86.jpg
Ako vođenje ljubavi možete "ugurati" jedino između depilacije nogu i iznošenja smeća, dobro će vam doći ovih 14 jednostavnih i zabavnih saveta za "brzopotezni" seks

Odlazak na posao, pripremanje obroka, briga o starim roditeljima, roditeljski sastanci, čekanje u banci ili pošti, raspremanje, druženje sa prijateljicama i vežbanje u teretani - život je večita trka. Dakle, kada bi trebalo da nađete slobodan termin u tako pretrpanom rasporedu da i suprugu posvetite koji trenutak? Mada svi vole da jedu na miru i polako, ponekad je kroasan jedino za šta imate vremena. Drugim rečima, iako ništa ne može da zameni maratonsku ljubavnu seansu, seks ne mora da bude potpuno izvan jelovnika ako nemate dovoljno vremena.

Ne samo da će malo telesne ljubavi (bez obzira da li samo kratko poigravanje, ukradeni trenutak intimnosti ili istinski seks "na brzaka") održati vatru, već je i zabavno. Nudimo vam 14 brzih i "nevaljalih" načina da unesete poneki "aaah" u vaš ubrzani život.

Nestašni susreti

1. Jutarnje umiljavanje

Poznata je činjenica da je nivo testosterona viši ujutru, pa je šteta ne iskoristiti njegovu jutarnju slavu. Stoga kada se oglasi budilnik, umesto da još malo odmarate, pribite se uz njega i nežno se pomerajte gore - dole. Ako je iz nekog razloga njegovo telo još uvek u svetu snova, odmaknite pokrivače i uzmite stvar u svoje ruke. Savršen način da započnete dan.
Vreme: 5 minuta.

2. Zavođenje pod tušem

Čak i ako vam je raspored prenatrpan, postoje neke stvari koje morate da radite, na primer - da jedete, spavate, tuširate se. Stanite, da li je neko spomenuo tuširanje? Ĺ ta kažete na seks dok se kupate? Započnite ljubeći se dok vam voda teče niz lice, zatim naizmenično nasapunjajte jedno drugo. Operite jedno drugom kosu a zatim pređite na intimna područija. Upozorenje: seks pod tušem nije jednostavan - ako stanete na sapun, možete reći zbogom dobroj zabavi i dobar dan hitnoj pomoći. Stoga, čuvajte se naglih pokreta.
Vreme: 6 minuta (ili više zavisno od toga koliko ste prljavi).

3. Spoj pred televizorom

Sledeći put kad uključi televizor i zavali se na trosed sedite mu u krilo. Vrpoljite se, otkopčajte mu pantalone i zadirkujte ga. A zatim... treba li još nešto reći? Činjenica da ste vi pokazali inicijativu verovatno će ga dodatno uzbuditi. Ako dobro isplanirate vreme, stići ćete da sve obavite pre vaše omiljene serije.
Vreme: 7 minuta (dakle ako ne želite da propustite film u 20:15h, krenite u akciju u 20:08h).

4. Zidni oslonac

Savršen seks na brzinu je onaj koji može da se izvede u svako vreme, na svakom mestu, bilo gde. Potreban je samo požudni pogled u vašim očima i zid - ako je moguće, onaj koji vam daje malo privatnosti (barem koliko traje seks). Naime, lepota zidova je u tome što ih ima svuda. Setite se samo lifta, neosvetljenih ulaza, kao i legalnijih mesta poput vašeg predsoblja. Stoga, kada vas obuzme želja, a mislite da niko neće primetiti da vas nema, naslonite se na zid, privucite vašeg muškarca bliže, ljubite ga, mazite ili smesta pređite na stvar. Oslonite se leđima na zid i zatim, balansirajući na jednoj nozi, drugu obavijte oko partnera.
Vrema: 5 minuta - ili pre nego što vas neko uhvati na delu.

5. Stoni izazov

Priznajemo, ovo je najveći kliše od svih, ali seks na kuhinjskom stolu još uvek čuva svoj dobar glas. Zašto? Jer ga možete lako uklopiti u vreme dok čekate da se skuva povće i uvek je pomalo "nevaljao" (ljudi posle moraju da jedu na tom stolu, zar ne?). Uz to, daje vam mnogo mogućnosti - možete leći na sto, sagnuti se preko njega, sesti na ivicu.
Vreme: Zavisi od toga kakvo povrće volite - 10 minuta za obareno, 15 minuta za prekuvano.

Brzo zadirkivanje

6. Zahvat rukom

Pozvali ste prijatelje na večeru, pa skuvajte i svom partneru malu poslasticu. Dok ste oboje u kuhinji i on vam pomaže oko pripreme salate, pritisnite ga uz frižider i poljubite ga. Zatim se vratite u dnevnu sobu i pričajte sa prijateljima, dok se on krije i čeka da popusti "napetost".
Vreme: 3 sekunde (na njegovu veliku žalost).

7. Prikradanje

Poigravanje njegovom muškošću dok vozi auto teoretski zvuči seksi, ali u praksi može da izazove sudar. Radije dopustite svojoj ruci da se uvuče među njegove prepone i mazite ga ispod stola - po mogućstvu dok večerate i društvu - sve do faze "Oh, šta to radiš?". Samo se pobrinite da stolnjak ostane na stolu.
Vreme: 3 minuta, a onda će on izmisliti razlog da ustane od stola.

8. Sedenje

Na sledećoj zabavi, sedite mu u krilo i ljubite ga, mazite ili mu šapućite vatrene reči. Potom se blago odmaknite i uživajte u osećaju njegovog tela ispod sebe i saznanju da samo vas dvoje znate kakve se uzbudljive stvari kriju ispod.
Vreme: Najmanje 30 sekundi, zavisi od toga koliko dugo on može da izdrži vašu težinu.

9. Ljubljenje

Ne pričajte - samo se ljubite i ljubite. Ne smete ni na trenutak pomisliti da su duge seanse ljubljenja stvar za decu. Za neke ljude su takve seanse ljubljenja uzbudljivije od mnogih seksualnih odnosa koje su imali.
Vreme: 10 minuta bez prekida - sve više od toga može da izazove crvenilo na bradi.

10. Izlaganje

Klasičan štos: "zaboravite" da obučete gaćice, ili ih skinite u toaletu dok ste u restoranu, u poseti kod prijatelja ili sami u kući. Zatim mu to recite ili mu "slučajno" pokažite prekrštajući noge kao Ĺ eron Stoun. Potom pričekajte koju sekundu da vas negde odvede na detaljniju inspekciju.
Vreme: 2 sekunde.

Koketna predigra

11. Saginjanje

Ovo je verovatno najjednostavniji trik - treba samo da se sagnete. Pri tom ne mislimo na situaciju kada se saginjete da ubacite rublje u mašinu za pranje, pa trenerka naglasi vašu snažnu zadnjicu. Mislimo na trenutak kada se polako saginjete da biste pomazili mačku/podigli olovku s poda/divili se svojim sandalama, a pritom vam dekolte slučajno otkrije grudi.
Vreme: Onoliko koliko vam treba da se sagnete, dakle oko 3 sekunde.

12. Oblizivanje usana

Koketiranje podstiče pojačano kolanje prirodnih amfetamina i endorfina kroz telo, a posledica je emocionalni vrhunac sličan orgazmu. Zato se potrudite da izgledate seksi i zatim ga "napadnite" govorom tela zbog kojeg će osetiti vrućinu - očešite se o njega u prolazu, gledajte ga netremice u oči, obližite usne, poigrajte se svojom kosom, njegovom nogom. Treba li da nastavimo?
Vreme: Nekoliko nanosekundi

13. Seksi poruke

Pišite mu seksi poruke detaljno opisujući šta biste voleli da mu radite i, još važnije, šta biste voleli da on vama radi. Potom ostavite te poruke na najneočekivanijim mestima, npr. u njegovom novčaniku, aktovki, zadnjem džepu farmerki.
Vreme: 2 minuta, osim ako ne želite da osvojite literarnu nagradu (u tom slučaju može potrajati godinama, a rezultat nije zagarantovan).

14. Internet veza

Zavodite svog muškarca putem web-a. Pošaljite mu elektronskom poštom erotsku čestitku ili, još bolje, pošaljite mu link za neki website koji prodaje sve vrste seksi predmeta.
Vreme: Uzimajući u obzir nekoliko padova sistema, u najboljem slučaju manje od pola sata.


Izvor: upoznavanje.net
 

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Sve sa spiska doživljeno, nešto od toga i više puta. Trenutno mi padaju napamet još tri situacije koje sam doživio a nisu navedene u tekstu.
 
Učlanjen(a)
22.08.2010
Poruka
440
Ne znam ali "Sve sto je brzo to je i kuso". Tu nema puno uzitka, a moze biti i neprijatnosti (nezgoda).
 

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Pa navedi ih????

Bilo je to vrijeme rata na ovim prostorima, kada si ti imao četiri ili pet godina. U to vrijeme sam bio ludo zaljubljen u svoju komšinicu koja je sa mužem i čerkicom stanovala vrata uz vrata sa stanom u kojem smo živjeli moja žena, naše dvoje djece i ja. Vjerovatno su ti stariji pričali da smo struju imali svaki drugi dan po 4 sata, jer su dalekovodi bili porušeni i tako pune 4 godine. Nema tv-a, videa, radija, nema se gdje naveče izaći pa se komšije zbližile. Ratovao sam u režimu mjesec dana na frontu, mjesec kod kuće. Komšije od preko puta su po cijeli dan boravile kod nas ili mi kod njih. Remi uz svijeće, alkohol, ponekad biljčica, pričanje masnih viceva, zezanje, od sve ratne muke, smijanje. Komšinici su ubrzo počele da sijaju oči a i ja sam bivao sve manje ravnodušan. Cjelodnevno obostrano napaljivanje, dodiri nogu ispod stola, rijetki trenutci koje je uglavnom ona režirala, od minut ili dva pod izgovorom:" ajd komšija da mi pomogneš ovo ili ono", par strastvenih poljubaca ruka zavučena u po cijeli dan mokre gaćice i nazad. Nikako prilika da se ukradu makar 2 sata. Firme nisu radile, svi sjede kod kuće, pola muških uvijek na frontu a žene čekaju ona 4 sata struje svaki drugi dan, da uključe mašinu, usisaju kuću i sve šta se na struju može.
Na oko 50 metara od zgrade u kojoj živim nalazi se park sa par grupa drveća. U najudaljenijem dijelu parka između 5 stabala borova omladina je dovukla parkovsku klupu sa staze udaljene oko desetak metara. Bio je kraj aprila 93-e, sjetim se ja te klupe i kažem komšinici da ću biti tamo čim omrkne. Izađem nešto ranije i sjednem na klupu čekajući da se pojavi. Suton polako prelazi u potpuni mrak, jer se ulična rasvjeta ne pali, pa ako nema mjesečine ne vidi se ni prst pred okom. Prepoznajem po hodu siluetu svoje komšinice kako se približava. Došla je u širokoj suknjici do ispod koljena i majičici narandžaste boje sa tankim bretelama, bez grudnjaka. Opkoračila me je i sjela je bez riječi na mene. Divlje smo se grabili i ljubili nepun minut kada je zavukla ruku, opipala i počela da mi otkopčava dugme na farmerkama. Malo sam se pomakao sjedajući na rub klupe i upirući lopaticama u naslon. Sama se namjestila i sjela, a ja sam tek tada shvatio da je gaćice "zaboravila" kod kuće.Pune ruke konačno. U nepun minut smo oboje eksplodirali sa sve "zemljotresom i vatrometom" naplaćujući tako jedno drugom sve one poglede, vlaženja i leptiriće po stomaku iz proteklih dana. Duže nam je trebalo da otpušemo i smirimo disanje nego što je sex trajao.

Igore u međuvremenu sam se sjetio i četvrtog događaja na istu temu ali zbog preopširnog uvoda koji je potreban da bar malo dočaram situaciju nemam volje pisati. U još jednom od ova četiri akter je ista osoba a u ostala dva neke druge žene. Nadam se da je ovo bar malo zadovoljilo tvoju radoznalost.
 
Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
ne znam da li je zadovoljilo njegovu radoznalost
ali moju je samo raspalilo
moze jos?
 
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Ja to volim ponekad na brzaka....:roll: ali necu opisivati kako...:dntknw:
 
Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
215
PYC je pravi maher za pripovedanje, mogao bi pricu da posalje u neke erotske novine i mozda zaradi koji dinar.:yea:
Zainteresovao me za drugi deo.
 
Natrag
Top