Neki dobar adblock za android

Učlanjen(a)
31.12.2010
Poruka
28
Ima li neko neku dobru aplikaciju da preporuci za blokiranje reklama na you tube
 
Učlanjen(a)
31.07.2009
Poruka
10
Ако цевку гледаш преко претраживача типа Firefox или Chrome, инсталирај AdBlocker Ultimate, AdBlocker for YouTube™ или сличне додатке за претраживаче. То би требало да ти одради посао и спречи појављивање већине реклама.
 
Učlanjen(a)
22.11.2013
Poruka
35
Postoji aplikacija smartyoutube znaci kao youtube ali bez reklama. Naravno nema je na playstoru nego treba skinuti aplikaciju sa njihovih stranica. Ja je koristim na android boxu i radi odlicno vjerojatno bi radila i na telefonu
 
Učlanjen(a)
30.04.2020
Poruka
67
Imam xiaomi telefon sa enormnom količinom spama, kupljen nov u garanciji hteo sam u jednom trenutku da poludim i morao sam ručno da isključujem opcije spama koje susasvim legalne na kineskim telefonima. Ima pretraživač koji stalno spamuje i pre par meseci je izašao apdejt sa addblokom koji je savršeno radio. Sa sledećim apdejtom je izbačen i opet mi iskaču baneri i reklame. Bukvalno te prisluškuje šta pričaš sa nekim i odmah izbacuje banere i reklame čim pipneš tel. Baš to što si pričao. Po meni ovo neda je zadiranje u privatnost nego horror ksiaomi!
 
Natrag
Top