Šta je novo?

Neka donji veš govori o vašem životnom stilu

  • Začetnik teme Golden red
  • Datum pokretanja
Golden red

Golden red

Član
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poruka
1.873
Neka donji veš govori o vašem životnom stilu
Dizajnerka Stela MekKartni veruje da je za svaku ženu vrlo važno da nosi odgovarajući donji veš, jer to pomaže da odeća bolje izgleda. Veš je, tvrdi, važan oslonac za svaki autfit i ima veliki uticaj na to kako ćete nositi odeću i šta ćete obući preko tog veša.Već godinama unazad na modnim pistama je dominantan trend nošenja donjeg veša kao komada odeće. U Londonu već vlada prava pomama i prodavnice sređuju posebne delove na odeljenjima s donjim vešom gde se izlažu "nosivi" komadi. Pravila su jednostavna, nikada nemojte nositi na posao ili porodični ručak korset ili grudnjak kao regularni deo odeće. Ali kada krenete u noćni
izlazak, dobar korset ili nagoveštaj čipke su dozvoljeni, pa i poželjni. Prema istraživanju jedne francuske robne marke donjeg rublja, osam od deset žena ne zna pravilno odabrati donje rublje za sebe.

ODABERITE PRAVI BRUSHALTER

Kada podignete ruke iznad glave, tada luk brushaltera ispod grudi ne sme da se pomeri, mora da ostane u istom položaju u kojem je bio i pre podizanja ruku. To znači da imate dobar obim brushaltera, kao i odgovarajući broj korpe. Dobro je znati za kakve prilike ga kupujete: za slobodno vreme ili posebne prilike kao što su izlasci ili avanture u krevetu. Izbor modela (s umecima, sa žicom...) zavisi do toga šta više volite. U kabini za probu proverite sledeće: prvo proverite bretele. Kako biste proverili da li ste ih dobro namestili, stavite prst ispod bretele na ramenu. Dužina je dobra ako prst s bretelom glatko klizi po ramenu. Kad su bretele nameštene, na redu je korpa, koja ne sme da bude previše prazna ili puna. To možete proceniti samo pogledom.

KUPOVINA GAĆICA

Važno je da znate kakav model želite (tanga, klasične, bokserice ili „brazilke”) i koji broj nosite. To da li ste izabrali prave gaćice,
najbrže možete proveriti na bokovima. Ako vam se rub gaćica urezuje u kožu i koža se brčka po svim ivicama, onda su gaćice premale. Još lakše ćete odrediti da li su vam prevelike jer ćete, ako pogledate otpozadi, videti da vam vise sa zadnjice.

EKOLOŠKI GRUDNJAK

"Viktorija sikret" u ponudi ima „bio-brushalter”. Napravljen je od potpuno prirodnih materijala, a ulošci se mogu prilagođavati veličini korpe. Bez sumnje, providne silikonske bretele na brushalteru su potpuno deplasirane. Ako nosite majicu ili haljinu čije se bretele vezuju oko vrata, bolje ispod obucite gornji deo bikinija. Providne bretele se vide i to ne samo izbliza, jer su plastične i sijaju. Pravi kiks kada je donji veš u pitanju, upozorava Žena Blic.


Izvor: S media
 
Golden red

Golden red

Član
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poruka
1.873
Šta vaš donji veš govori o vama?

Istraživanja su pokazala da žene u dvadesetim i tridesetim godinama života najviše brinu o kupovini donjeg rublja, što ne čudi jer se tada nalaze u vrhuncu svoje seksualnosti.Naime, ženama donje rublje daje osećaj samopouzdanja, moći i kontrole, te im služi za zavođenje. Pitanje se, dakle, postavlja zašto je taj komad odeće, koje većina ljudi nikada u životu ne vidi, ženi toliko značajan? Jednostavno zbog osećaja koji imaju kada ga nose. One znaju šta se skriva ispod njihove garderobe i zbog toga pršte energijom i samopouzdanjem, što se na kraju vidi u njihovom ponašanju, stavu i na kraju moći s kojom zavode muškarce.

Koju boju veša vi volite?


Crno donje rublje bira:


uvek praktična žena, jer izgleda čisto, te se može kombinovati s većinom odeće
odvažna, snažna i ambiciozna žena
žena koja ima tendenciju da bude glavna u vezi
žena koja ponekad može da sakrije svoje osećaje


Belo donje rublje bira:


žena koja želi da naglasi svoju prirodnu lepotu
smirena i ozbiljna žena, sigurna u sebe
brižna žena, puna ljubavi
iskrena žena koja voli da izražava svoje emocije
žena koja je vrlo nežna
u krevetu, ali željna učenja i novih izazova


Plavo donje rublje bira:


vrlo romantična žena koja poznaje svoje emocije i spremna je na zaljubljivanje
žena koja ima vrlo jedinstven, pomalo umetnički smisao za modu
žena nezavisna o drugima i koja je ponosna kada se ističe u gomili
žena koja može da bude vrlo „razigrana“, ali i nežna u krevetu te voli da se mazi nakon seksa


Crveno donje rublje bira:


strastvena žena puna energije
žena svesna moći svoje lepote
žena koja zna kako da zadovolji u krevetu, ali očekuje da isto tako bude zadovoljena
žena koja voli pomalo da bude zahtevna, ali to je deo onog zbog čega je privlačna


Izvor: Lepota&Zdravlje
 
Top