Nedostaje mi..jako..

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
EEhhhh kako mi nedostaju pravi odgovori na prave teme...kako mi nedostaje sala i zezanje..na ovom forumu..svi su pali u neki bedak..ali ja jok...:dance2:

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Ne znam zasto.....verovatno ocekujem da si emotivnija i da neces produbljivati zezanje tamo gde mu mesto nije......vrlo cesto se prevarim u proceni....

Haaa ,ad hoc dvostruki standardi .Vrlo cesto se dogadja da se odlazi iz krajnosti u krajnost i da se meni zamera na onome sto neki upraznjavaju kada se "zaborave" .
Ovakve i slicne teme dozivljavam same po sebi kao saljive jer se nalaze na zabavnom delu foruma .Da sam se kojim slucajem zadesila na temi u kojoj bi pisalo o potencijalnim egzistencijalnim potrebama nekog clana ,sigurno bih se ponasala u skladu sa tim ,no dobro .

Verovatno tvojoj maci nedostaje Royal Canin, pa je ljut veceras .:acute:

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Mojne da ti je krivo ,ti ces sa Blekijem i Blekicom na Bahame da se gadjate kokosom .:acute:

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Nedostaje mi jako 150 evra... da kupim samotakovrhdobre naocare ...a to je katajebenastrofa... :cry::cry::cry:

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
800px-Glock18c_01-1-.jpg

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Vuce, nemoj da bi ti palo na pamet da se samoispovredjujes sad kad smo te napokon svi zavoleli iako si danima zavijao ... :(

Natrag