Nedostaje mi..jako..

Učlanjen(a)
10.10.2010
Poruka
204
nedostaje mi selo, babina pogaca i sir, dedina sljivovica
smushenie-24.gif

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
:lol: :lol:

Hvala u svakom slucaju iako nisam bila bas precizna ...nedostaje mi zahvalnica koje cu ja surovo da plasiram vama .yes3:roll:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Sve više mi nedostaju neki divni pametni ljudi i žene koji su otišli sa ovog foruma ili se rijetko pojavljuju.

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Djetinjstvo...
Sad kad sam "velika" niko me ne shvata ozbiljno...kad sam ozbiljna...a kad se sprdam svi misle ja ozbiljna...samo drkaju pojmove...stalno...i svaki dan...aj sto oni...nego zabelesase i mene...ovako smlacenu,sporokontajucu i smotanu...k'o da mi nije dosta sto me priroda napravi takvom...
129fs916747.gif

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Nedostaju mi Black Wizard,Zonki i malena Crnka Full na forumu.To su osobe ciji mi karakter u potpunosti odgovara jer su u pitanju harizmaticne osobe sa izrazenim duhom,energijom i smislom za humor.
Ukoliko neko ima bilo kakav kontakt sa njima (mail,msn,sta god)ja cu zamoliti da im posalje mail i kaze im da jedna dijabola koja se krije iza lika angela vrlo cesto svoje misli usmerava ka njima.sorry

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Nedostaje mi drug ministar Rekontra sa svojim vickastim i britkim komentarima!:vorred::dntknw:

Natrag