- Učlanjen(a)
- 24.04.2010
- Poruka
- 5.966
Vidim da sam mnogima ovde nedostajao i to izgleda toliko da su poceli da me traze u drugim osobama. Koji ste vi bolidi. Ludi ste majke mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Vidim da sam mnogima ovde nedostajao i to izgleda toliko da su poceli da me traze u drugim osobama. Koji ste vi bolidi. Ludi ste majke mi
O pa de si wizarduse,iz kog džbuna si sad ti iskočio. Drago mi je da si okačio moj omiljeni avatar,a nije lepo da sa tvojim drugarima forumašima tim rečima započinješ razgovor.
Tužno je to,tužno...
Nema me par dana i vi odmah etiketirate nekog jadnika. Sramota bre! Citam tu razne gluposti, menja nick, menja ovo, menja ono .... Katastrofa ste majke mi ... Wizard se vraca samo kao wizard i nikako drugacije. Bio sam par dana vani da se oladim malo. Previse s/anja je bilo u zadnje vreme pa ono .....
A i nije ti ovaj novi nik nešto, svi su te odmah provalili.
Pa verujem da ti jesi Piggy, ti imas nos za te stvari .....
Wizard nije ni Legacy ni bilo ko drugi. Wizard je Wizard i postoji i jak razlog zasto .....
Nedostaje mi 'ladno pivo ..... A mrzi me da idem u stordrag .....