Nece vise da mi skida sa rapidsharea

Član
Učlanjen(a)
02.11.2009
Poruka
303
Idi na podforum Prodajem, kupi mesecni nalog i skidaj kao covek.

Član
Učlanjen(a)
16.04.2009
Poruka
44
Ako ne mozete nista da preduzmete po pitanju IPChanger-a i ostalih stvari oko Rapidshare-a, jednostavno koristite Torrent ili postavljajte linkove za druge Upload Site-ove (npr. Megaupload).
Batalimo taj Rapidshare!
Ma rapid mi je koristan za neke male programcice i igrice a za vece stvari je Torrent MAJKA ssada za svaki link na torrentu ima seeds tako da je download bomba:dance2:

Član
Učlanjen(a)
19.06.2009
Poruka
405
Moze se skidati bez prestanka u bilo kom vremenskom intervalu ali ti je zato potrebna skripta ili IPChanger fail za svoj ruter koji ce diskonektovati i ponovo konektovati ruter a samim tim i promeniti njegovu IP adresu pod uslovom da imas dinamicki IP.....

Nevrijedi sa reconnectom jer ako nema slobodnih slotova možete 10 puta promjenit ip i nece skidat jedino skidanje u bilo kojem trenu dana je premium acc

Član
Učlanjen(a)
13.09.2009
Poruka
79
Svi smo mi (free users)ponekad ogorceni na rapidshare ali drugari pokusajte kao sto je boki71 objasnio u svom postovanju sa IPChanger-om.Ja sam vecinu problema oko downloada sa rapida resio bas sa tim.Slazem se i sa ostalima za upload,bilo bi super da svi skupa upload-amo na druge manje zahtevne servere.
Pozzz....

Član
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
30
meni nece rapid..pise prikljucak zastareo... je li to isto kao i vas problem ili je to meni nesto drugo ? a ako je isto,kako da to kao placam ili kako vec ide da bi moglo da mi se skida sa rapid-a stalno.da ne cekam npr 7h da bi mi se skidalo.hvala unaprijed

Član
Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
23
za rapid moze i open sors program zvani - Tucan manager (kucajte u gugl i navalite..)

Član
Učlanjen(a)
16.10.2011
Poruka
1
Član
Učlanjen(a)
09.01.2011
Poruka
9
Instaliraj program JDownloader. Sa njim mozes da skidas sa mnogih sajtova pa i sad rapidshare. Ja sam nocas imao problema i stalno mi je pucala veza. Susreo sam se sa nekim problemima kao i moji prethodnici, ali ipak mislim da me linija ili Telekom zezaju! :smile:

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
11.10.2009
Poruka
67.873
Koristim dugo Cryptload i veoma sam zadovoljna sa njim .....Ako hoces da bez problema skidas sa rapidshare-a i ostalih servera instaliraj Cryptload (besplatan program) On skida sa rapisdshre-a kao da imas premium bez cekanja....

Natrag