Nece da otvori mp3 nikako..ako moze pomoc?

Član
Učlanjen(a)
20.05.2013
Poruka
244
Znaci radilo je sve kako treba pre instaliranja avasta..i pustanja u rad da skenira..naso je mnogo virusa i sve je pobrisao ...posle toga prvo nisam mogo da otvorim taj folder..screenshot2..to sam nekako resio al i dalje na folderu stoji neki kao katanac al otvara folder..unutra je skinuto mnogo muzike...i nece bas nista da otvori ..u cemu je problem...evo slika dole pa procenite sami...kao da su osteceni fajlovi...dal ima veze sa avastom ne znam..znam samo da je pre radilo...skidao sam razne kodeke..i nista nece da otvori...AKO MOZE POMOC IMAL RESENJA KO DA SKIDA OPET TOLIKO MUZIKE..POZZ...

Prilozi

• Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    31,9 KB · Pregleda: 36
  • Screenshot_8.jpg
    Screenshot_8.jpg
    40,9 KB · Pregleda: 28
  • Screenshot_6.jpg
    Screenshot_6.jpg
    44,5 KB · Pregleda: 33
  • Screenshot_5.jpg
    Screenshot_5.jpg
    54,6 KB · Pregleda: 33
MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.095
Idite desni klik na folder ili hard disk koji je zakljucan, zatim tab security/advanced/ zatim tab owner edit, pa izaberite vas user account pa pored stiklirajte replace owner of subcontainers pa onda potvrdite sa apply. Takodje, desni klik pa security, izaberite authenticated users i onda idite na edit opciju izaberite isto authenticated users i stiklirajte pri pocetku liste full control potvrdite, i pogasite sve windows explorer prozore i trebalo bi da radi...

Član
Učlanjen(a)
20.05.2013
Poruka
244
Hvala isprobano..ali nece..ajd sto nece muziku ima dosta skinute muzike nego i slike mu zeznulo isto mnogo evo sta izbacuje na slike...

Prilozi

• Screenshot_12.jpg
    Screenshot_12.jpg
    43,1 KB · Pregleda: 16
MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.095
Onda niste lepo nesto uradili, preuzeli ownership ili dali sebi punu kontrolu. Inace ovo se dosta cesto desava kada je folder bio deljen preko mreze.
Inace da ne pogresite reinstalacija sistema nece pomoci kod ovoga. Samo treba preuzeti ownership sa administrtorskim account-om, pa dozvoliti kontrolu korisnicima.

Da ne slikam ja sada nadjoh na net-u pdf sa slicicama:
Kod:
http://www.preyerplanning.com/take-ownership-of-entire-hard-drive-in-windows-7.pdf

Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Pogle ovo moz da bude zeznuto sto taj Avast sto si skinuo moze biti da je zarazen i menja extenzije fajlovima,drugo pod pretpostavkom da se pomolimo i da nije zarazen virusom ,spomenuo si da se javlja katanac na aplikacijama koje zelis da startujes u tom slucaju naj verovatnije da nisi ulogovan na sopstveni kompjuter kao administrator,ako kod startovanja Win-a nisi uneo lozinku onda je to ,to...podesi da moras da se ulogujes pod svojim imenom pod lozinkom,to ti je verovatno uradeo Avast kao sigurnosnu proceduru,e sad za test skini bilo koju muziku sa neta i startuj je,da vidimo dali ce krenuti...mislim to uradi tek onako da vidis dali je sa kodecima sve u redu...
Hehe ,Neki bre prijatelju za tebe se problemi stvarno lepe,hajde uloguj se kao Admin sa passwordom da vidis sta ce biti,ne moj slucajno da kazes kako si zaboravio lozinku...

Član
Učlanjen(a)
20.05.2013
Poruka
244
E pa ljudovi hvala vam na pomoci posle dva dana cackanja uspeo sam da otvorim slike i muziku..jedva ubodoh ono sto treba...ovaj katanac se izgubio na slici ..i sad otvara...al pod sifrom sto rece Bazlik sam uso i nista opet nisam mogo da otvorim..pa sam opet menjao u podesavanjima al ne na particiju D nego na folderu... .TE OVO TE ONO..i proradi..hvala vam puno..i ne upisah sta uradih...pozz...

Prilozi

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    2,6 KB · Pregleda: 16
MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.095
U principu ako je ispravno uradjeno za drive uradjeno je i za foldere tj. sve na putanji drive/folderi/fajlovi, za folder samo je folder/fajlovi, pa ako ima vise fodlera problematicnih onda je bolje uraditi za ceo drive jer ionako jesu vasi fajlovi :) Samo ovo ne treba raditi za drive na sistemskoj particiji, zaboravio sam da napomenem. Ali bitno je da je problem resen :) Samo je trebalo pratiti putanju iz pdf po slicicama i naravno izabrati lokalne profile(sa racunara) :)

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Ovo dodatno menjanje ti je u stvari uspelo jer si se kao administrator pojavio,da si pokusao da to uradis kao obican gost ne bi uspelo,to je to kad budes opet imao neki problem javi se.

Član
Učlanjen(a)
20.05.2013
Poruka
244
U pravu si menjao sam Torgandwarf lokalne profile ubo sam pravi..a i Bazlik je u pravu jel sam se ulogovao pod sifrom...i nisam uspeo da otvorim..al sam podesavanja radio pod sifrom kao sto rece Bazlik...i uspeo sam ..ma sjajni ste ....majstori..pozz!!

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Sad i ja imam taj problem. Vecinom se desava sa fajlovima koji su deljeni preko mreze, koje sam dobio preko skajpa i slicno. Mucim se da ubodem pravi profil.. Na nekim fajlovima ima katanac ali ih normalno otvaram.

Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Sad i ja imam taj problem...
Posto kazes da su fajlovi deljeni preko mreze,klikni na taj fajl sa desnim tasterom pa odaberi properties i nadji ako ima stavka Unblock i skljocni je,po nekad i to moze da bude problem,ako nije to onda uradi ono sto Torgan reko,kroz Properties udji u tab Security i idi na Add ,pa dodaj ime profila pod kojim si se ulogovao na racunar(Recimo Greskac),takodje u prozoru Advanced stikliraj sve one kockice da budu pod Allow i to sve pecatiraj sa Apply.Ovo jedino nece da radi kod programa koji su instalirani pod stavkom Only me,u tom slucaju samo tacan profil i password pomazu.Naravno,ako si ovo zaboravio ne treba ocajavati,negde videh neke trikove i programe za povracaj passworda sa profila,odnosno listing profila na racunaru,al zaboravih sajt.
Evo sad vidim da ima nekih programa za povracaj passworda:
Windows Password Finder,
The Magical Jelly Bean PasswdFinder ili slican.
...samo budi oprezan sa ovim programima sto za dzabe dolaze ,skeniraj ih ..
i tokom instalacije ne pretiskaj da ti ostavlja search bar ili promenu stranice.
Interesantno je da svakom fajlu bez problema moze da pristupi Microsoft,ako se osim tvog imena u Security tabu nalazi i System,he he nikako da se nakanim da ih upitam za taj univerzalni password.

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.095
Najlakse je ovako, uzme se ownership sa administratorom, i onda se dozvoli full control za authenticated users ili za account koji se koristi na racunaru. Prvo mora administrator...

Natrag