Nećak naišao na tijelo: Misteriozna smrt: Pronašli ga kako leži uz cestu

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Nećak naišao na tijelo: Misteriozna smrt: Pronašli ga kako leži uz cestu





Danas.hr 24.02.2011.

0653007.48.jpg

Policija utvrđuje uzrok smrti 63-godišnjeg S. G. čije je tijelo pronađeno nekoliko metara od državne ceste Bjelovar-Đurđevac. Posljednji put je viđen kod nećaka kod kojeg je pogledao početak utakmice, a onda se oko 21 sat zaputio kući.

"Stric je pogledao desetak minuta utakmice i oko 21 sat u srijedu navečer od mene otišao kući. Krenuo je lijevom stranom ceste do kuće koja je udaljena nekih 300 metara, prema Bjelovaru. Poslije toga ga nisam vidio. Kada sam krenuo po kruh u četvrtak oko 11 sati pronašao sam njegovu kapu pokraj ceste, a pas je otrčao do njega", rekao je 58-godišnji B.B. iz Rakitnice, mjesta 12-tak kilometara udaljenog od Bjelovara.

U tijeku je kriminalističko istraživanje koje bi trebalo dati odgovor o uzroku smrti. Policija će pričekati nalaz obdukcije koja je zakazana za petak u Općoj bolnici Koprivnica.

Za vrijeme očevida koji je trajao gotovo dva sata promet se odvijao jednim kolničkim trakom naizmjenično, a promet su regulirali pripadnici policijske postaje Đurđevac, pišu 24 sata.




 
Natrag
Top