Ne moze da se pokrene ESET Smart Security

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
14
Imam instaliran ESET Smart Security 4.2.67.10. Medjutim, ne mogu da pokrenem taj program. Cak mi je i u startup-u (fajl egui), ali se uopste ne pokrece pri podizanju sistema.
Kad pokusam da pokenem ovaj program javlja mi se poruka:
"Ova operacija je opozvana zbog ogranicenja koja vaze na ovom racunaru. Obratite se administratoru sistema."
Pokrenuo se samo poslije instalacije i vise ne moze.
U folderu C:/Program Files/Eset/Eset Smart Security se izmedju ostalih falova nalaze i fajlovi:
callmsi, ecls, ecmd, eednt, ehhtpSrv, ekrn cija ikonica je bijela, neoznacena (vjerovatno su neprepoznati).
Ne znam sta se desava i kako su nastala ta ogranicenja niti kako da ih otklonim.
Molim nekoga ko zna ovaj problem da mi pomogne.
Veliko hvala.

Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.430
Sigurno nije dobar za tvoju konfiguraciju. Deinstaliraj ga. Skini novog sa zadnjih stranica.

Eset - Nod 32 ( sve ovde )

Evo ti još i ovo:

Nod 32 licence i generatori

Uz njega instaliraj TNOD username&password finder (trideset i neka stranica).

Deinstalacija: Klik na My Computer, Add or remove programs, nađi ga tu i klik na change/remove.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
14
Deinstalirao sam i skinuo jedan sa ove stranice (Eset Nod32 Antivirus Home Edition 4.0.437 - 32 bit) i instalirao ga, ali se desava ista stvar i pojavljuje se ista poruka.
Nesto je drugo u pitanju, ne znam sta.
U Windowsu mi je Virus Protection na ON i ne znam kako da ga promijenim. Ne znam da ovo slucajno nije smetnja.
U svakom slucaju hvala.
Trebala bi mi, zaista, pomoc da ovo otklonim. Ovako nemam zastitu od virusa, a radim neki ozbiljan posao.
Hvala.

Učlanjen(a)
13.12.2010
Poruka
126
Deinstalirao sam i skinuo jedan sa ove stranice (Eset Nod32 Antivirus Home Edition 4.0.437 - 32 bit) i instalirao ga, ali se desava ista stvar i pojavljuje se ista poruka.
Nesto je drugo u pitanju, ne znam sta.
U Windowsu mi je Virus Protection na ON i ne znam kako da ga promijenim. Ne znam da ovo slucajno nije smetnja.
U svakom slucaju hvala.
Trebala bi mi, zaista, pomoc da ovo otklonim. Ovako nemam zastitu od virusa, a radim neki ozbiljan posao.
Hvala.

Hajde nam napisite vasu konfiguraciju bilo bi pozeljno ali ja smatram da se vama vec uvukao virus pa zbog toga i ne mozete da pokrenete Eset Nod jer to ne dozvoljava virus!Ja bih uradio sledece jer inace tako i radim sa racunarima koje mi donesu na servis,skinite Kaspersky Rescue Disk evo dva linka pa izaberite sa kojeg god hocete da skinete:

English | Bootable | ISO | 128 MB 18.01.2011.god.
kaspersky rescue disk

Kod:
- [URL="http://download.singi.rs/files/utils/rescue/kav_rescue_10.iso"]preuzmi ISO file[/URL]
http://download.singi.rs/files/utils/rescue/kav_rescue_10.iso

1.Preuzmite Kaspersky
Kaspersky Rescue Disk ISO file
2.Narezite na CD
3.U boot meniju namjestite ovako:

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

4.kada se pokrene kaspersky rescue disk trazice od vas da izaberete jezik koji vama odgovara Srpski latinica ili cirilica.
5.Poslije ovoga ponudice vam da izaberete graficki prikaz ili tekstualni vi izaberite po zelji zatim prihvatite ugovor o licenci pritiskom na slovo *A*
6.Kaspersky rescue disk se pokrenuo i sada vam nudi opcije sta hocete da pregledate vi izaberite sve.

Evo ovdje imate video prikaz:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
14
Konfiguracija mi je:
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.00GHz,
Proizvodjac: FUJITSU SIEMENS
Model D1387
Chipset Vendor Intel
Chipset Model i845G
Memorija:
Type DDR
Size 512 MBytes
Grafika (integrisana):
Intel(R) 82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Controller
Memory 64 MB
Memory type 2
Driver version 6.14.10.4342
Hard disk: 80 MB
Optical Drives:
ASUS DRW-1608P2S
Operativni System:
MS Windows XP Professional 32-bit SP3.
Uradicu tacno ovako kako ste mi naveli i javicu vam sta sam ucinio.
Veliko hvala za pomoc.
Srdacan pozdrav.

Natrag