Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Ne mogu da se ulogujem

  • Začetnik teme nikolicmilica7
  • Datum pokretanja
N

nikolicmilica7

Član
#1
Pet godina je radio bez ikakvih problema sve do prekjuce.
a>
Ovo mi je konfiguracija ,Windows 350 giga a Ubuntu 1 tera.Prroblem je na ubuntu kad se pojavilo da apdejtuje na 16.10 - krenulo je i ono mi zabagovo na pola ,ostavio sam ga sat vremena ono se nedesava nista pretiso sam x on se restartovo,ulogovo sam se normalno otiso na update software nije htelo uso sam u sinaptik i on je odradio nesto nekih sat vremena i ja sam ga restartovo.Kad sam teo da se ulogujem ono nece pise mi Failed to start session.
a>
Treba mi pomoc oko ovoga.
 
Bazlik

Bazlik

#2
Verovatno samo reinstalacija, ako ovo vec niste uradili. To kad se samo do pola apdejtuje napravi se takozvani "Dependency hell", slagvort izraz za pobrkan sistem. Opasno je takodje kod automatskog instaliranja sistema kada vas instaler zezne i ostavi vam Filesystem Root particiju sa malo slobodnog prostora.
Sve u svemu prvo bekap podataka sa live verzijom Ubuntua, a posle instalacija najnovije verzije. Ova 17 i kusur nije losa, sve sljasti u raznim bojama, a brza je ko hell, s oprostenje popovima.
 
jolemisa

jolemisa

Član
#3
Ubaci DVD i pokreni instalaciju i polako prati komande i naici ces na komandu gde mozes sve da zadrzis sto je bilo instalirano od programa,znaci samo destikliraj da ne ide nova instalacija,pa stikliraj tu komandu da ostane sve.Ostalo ce se popraviti pri daljoj instalaciji.takodje ako ne zelis da stalno upisujes pasword pri paljenju Ubuntu-a imas komandu da stikliras da se automatski ulogujes pri paljenju Ubuntu-a.Ako bas zelis da ti ostane pasword onda teraj bez promene te komande.
 

Top