evo prvog veceg talasa...e sad ce i ekipa...heeeee
Ti naivna ko da si iz Čuruga. Ne mora da znači, Dun garant spava a Ovanjuška viri kroz ključaonicu, prati razvoj situacije. Sendi je u poslu, renovira kuću.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
evo prvog veceg talasa...e sad ce i ekipa...heeeee
uu meni se on cini opasansorry..koliko sam primetila,on kad se pojavi dobro se ustalasa raja..heee
saaala rus
hehe...gde iskopa curug,suuupersmile3..inace blizu je mog grada.pa jesam,gde nisam..mala beba sam za vas ovde..svi brzi,naostreni,jezicavisorry...heeeeeeeeeeee
uu meni se on cini opasansorry..koliko sam primetila,on kad se pojavi dobro se ustalasa raja..heee
saaala rus
Pa takvi smo, svi nosimo štikle da nam se jezičine ne vuku po zemlji, i ženske i muški. Zamisli mene sa 194 cm pa još na štiklama... ili Deliju i on je približno te visine. Sada ga trenutno nema na ovoj temi, obilazi forum da podjeli autograme obožavateljkama, zato je Tito tu... on je taj dio posla već obavio.
Zašto Čurug? Pa tamo žive inteligentni ljudi, mogao sam reći Temerin ili Futog, sve jedno.
a nee,ne podcenjujem mala mesta..niiikako..veliki ljudi su uvek bili iz provincija...nego,bas si provalio moje podneblje..mozda se oseti pitomina ravnice iz meneyes3heeeeee
a nee,ne podcenjujem mala mesta..niiikako..veliki ljudi su uvek bili iz provincija...nego,bas si provalio moje podneblje..mozda se oseti pitomina ravnice iz meneyes3heeeeee