Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

NE CVETAJU MU RUŽE Islandski komentator proslavio pobedu, pa dobio otkaz

  • Začetnik teme Iwaan
  • Datum pokretanja
Iwaan

Iwaan

#1
NE CVETAJU MU RUŽE Islandski komentator proslavio pobedu, pa dobio otkaz

d5179bdbdd7c8ba8e9130702772e52d2.jpeg


Fudbalski svet je oduševljen igrom islandskih fudbalera na EURO2016, ali i komentatorom iz ove zemlje Gudmundurom Benediktsonom, koji je na emotivan način proslavio istorijski uspeh “ribara”. Ipak, istog dana kada su izabranici Larsa Lagerbaka savladali Austriju njega je sačekala neprijatna vest.

Benediktson je dobio otkaz u islandskom drugoligašu KR Rejkjaviku. Naime, osim što je komentator, on je bio zaposlen i kao pomoćni trener u klubu. Pošto čelnici nisu bili zadovoljni rezultatima odlučili su da njemu i glavnom treneru uruče otkaz.

Gudmundur ima 41 godinu i nekadašnji je reprezentativac Islanda, pa zato i ovako emotivno prenosi utakmice. Verujemo da vest iz domovine neće uticati na njegov novinarski posao. OVDE pogledajte kako je burno proslavio plasman Islanda u osminu finala.

(B. O.)


Izvor: sport.blic.rs
 

Top