Šta je novo?

Ne budite turista iz horor filmova

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
37.148
28. 07. 2010. 14:01h| Vestionline


Ne budite turista iz horor filmova


Ako ste spakovali retrogarderobu, na primer-tange u svoju putnu torbu, na pravom ste putu da zaradite crveni modni karton. Čarape do kolena, torbice koje se nose oko struka i izrezane haljine spadaju u top deset modnih kikseva koje treba da izbegavate na godišnjem odmoru.


Tange na plaži: Ne, nikako!

Lista predmeta neugodnih za oko sastavljena je da bi upozorila turiste na modne užase koji ne bi trebalo da se nađu u njihovoj putnoj torbi. Iako ste ih videli na Britni Spirs, tange na plaži, izglasane su kao najružnija stvar koju možete nositi.Prema istraživanju koje je sproveo londonski aerodrom "Hitrou", britanski putnici troše više od 100 funti na novu garderobu za godišnji odmor, a samo jedan od 20 ispitanih je potrošio 30 funti.

Istraživanje je pokazalo jasnu razliku u trošenju polova. Muškarci su rekli da nikada ne bi potrošili više od 50 funti na garderobu, dok žene u proseku troše više od 10 funti.
Mada su prošle modnom pistom nekoliko puta ove godine, dokolenice i visoke štikle, moderna verzija sandala i sokni, bile su druga najružnija stvar koju možete obući prema anketi koju je proveo "Daily Mail".

Osamdesete su se vratile na velika vrata mode, ali možda je trebalo da ostanu u prošlosti. Neonska garderoba, majice sa sloganima i odurni topovi kakve možete videti na Ejmi Vajnhause nisu nešto što biste spakovali u svoju putnu torbu.

Vraćena iz osamdesetih na ovosezonskoj reviji Marka Jakobsa, torbica koja se nosi oko struka napravila je svoj veliki povratak. Iako je preobratio Rijanu, čitaoci smatraju da je ova torbica toliko loša da je ni Rijana ne može popularizovati.

Šarene gumene klompe koje nose sve zvezde A-liste, osvojila su četvrto mesto najgorih stvari koje ljudi nose sa sobom na odmore.

Raspar bikiniji, kakve voli Megan Foks i izreckane haljine, čiji su komadići tkanine uklonjeni sa strana, takođe su se ugurali u top deset najgorih predmeta koje možete videti na plaži.

 
Top