Šta je novo?

NBA,NFL,NHL Live

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
53.351
15. JANUAR - NBA


7:00 PM ET /00:00 GMT /01:00 Po nasem vremenu 16.januar

nor_30.gif
New Orleans Hornets.....-.....
phi_30.gif
Philadelphia 76ers

ind_30.gif
Indiana Pacers.....-.....
cha_30.gif
Charlotte Bobcats


7:30 PM ET /00:30 GMT /01:30 Po nasem vremenu 16.januar

tor_30.gif
Toronto Raptors .....-.....
bkn_30.gif
Brooklyn Nets

8:00 PM ET /01:00 GMT /02:00 Po nasem vremenu 16.januar


lac_30.gif
Los Angeles Clippers.....-.....
hou_30.gif
Houston Rockets

9:00 PM ET /02:00 GMT /03:00 Po nasem vremenu 16.januar


por_30.gif
Portland Trail Blazers.....-.....
den_30.gif
Denver Nuggets

10:30 PM ET /03:30 GMT /04:30 Po nasem vremenu 16. januar


mil_30.gif
Milwaukee Bucks.....-.....
lal_30.gif
Los Angeles Lakers
 
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
53.351
Zasto ne stavis neki boli kvalitetni stremove be .

Prosto i jednostavno ......ko ima bolje slobodno neka postavlja zato je i otvorena tema......Nemam bas puno vremena za trazenje istih jer imam obavezu na celom forumu a ovo je samo usput sto postavim nadajuci se da ce neko dopuniti ......


16. JANUAR - NBA


7:00 PM ET /00:00 GMT /01:00 Po nasem vremenu 17.januar

ind_30.gif
Indiana Pacers.....-.....
orl_30.gif
Orlando Magic


chi_30.gif
Chicago Bulls.....-.....
tor_30.gif
Toronto Raptors


7:30 PM ET /00:30 GMT /01:30 Po nasem vremenu 17.januar

bkn_30.gif
Brooklyn Nets.....-.....
atl_30.gif
Atlanta Hawks


8:00 PM ET /01:00 GMT /02:00 Po nasem vremenu 17.januar

hou_30.gif
Houston Rockets.....-.....
dal_30.gif
Dallas Mavericks


den_30.gif
Denver Nuggets.....-.....
okc_30.gif
Oklahoma City Thunder


nor_30.gif
New Orleans Hornets.....-.....
bos_30.gif
Boston Celtics


8:30 PM ET /01:30 GMT /02:30 Po nasem vremenu 17.januar

mem_30.gif
Memphis Grizzlies .....-.....
sas_30.gif
San Antonio Spurs


10:00 PM ET /03:00 GMT /04:00 Po nasem vremenu 17.januar

cle_30.gif
Cleveland Cavaliers.....-.....
por_30.gif
Portland Trail Blazers


was_30.gif
Washington Wizards .....-.....
sac_30.gif
Sacramento Kings


10:30 PM ET /03:30 GMT /04:30 Po nasem vremenu 17. januar

mia_30.gif
Miami Heat.....-.....
gsw_30.gif
Golden State Warriors
 
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
53.351
17. JANUAR - NBA


3:00 PM ET /20:00 GMT /21:00 Po nasem vremenu

nyk_30.gif
New York Knicks .....-.....
det_30.gif
Detroit Pistons


8:00 PM ET /01:00 GMT /02:00 Po nasem vremenu 18. januar

lac_30.gif
Los Angeles Clippers.....-.....
min_30.gif
Minnesota Timberwolves


9:00 PM ET /02:00 GMT /03:00 Po nasem vremenu 18. januar

mil_30.gif
Milwaukee Bucks.....-.....
pho_30.gif
Phoenix Suns


10:30 PM ET /03:30 GMT /04:30 Po nasem vremenu 18. januar

mia_30.gif
Miami Heat.....-.....
lal_30.gif
Los Angeles Lakers
 
Član
Učlanjen(a)
19.12.2012
Poruka
219
da li je moguce da se gleda preko neta nemacki kanal sport1 + ?

taj kanal prenosi nba utakmice i odlicnog je kvaliteta...

hvala...
 
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
53.351
18. JANUAR - NBA


7:00 PM ET /00:00 GMT /01:00 Po nasem vremenu 19.Januar

chi_30.gif
Chicago Bulls.....-.....
bos_30.gif
Boston Celtics


hou_30.gif
Houston Rockets.....-.....
ind_30.gif
Indiana Pacers


tor_30.gif
Toronto Raptors .....-.....
phi_30.gif
Philadelphia 76ers


cha_30.gif
Charlotte Bobcats.....-....
orl_30.gif
Orlando Magic


7:30 PM ET /00:30 GMT /
01:30 Po nasem vremenu 19.Januar

atl_30.gif
Atlanta Hawks .....-....
bkn_30.gif
Brooklyn Nets


8:00 PM ET /01:00 GMT /02:00 Po nasem vremenu 19.Januar

sac_30.gif
Sacramento Kings.....-.....
mem_30.gif
Memphis Grizzlies


8:30 PM ET /01:30 GMT /02:30 Po nasem vremenu 19.Januar

gsw_30.gif
Golden State Warriors.....-.....
sas_30.gif
San Antonio Spurs


9:00 PM ET /02:00 GMT /03:00 Po nasem vremenu 19.Januar

was_30.gif
Washington Wizards .....-.....
den_30.gif
Denver Nuggets


9:30 PM ET /02:30 GMT /
03:30 Po nasem vremenu 19.Januar

okc_30.gif
Oklahoma City Thunder.....-.....
dal_30.gif
Dallas Mavericks
 
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
53.351
19. JANUAR - NBA



7:00 PM ET /00:00 GMT /01:00 Po nasem vremenu 20.Januar

sac_30.gif
Sacramento Kings.....-.....
cha_30.gif
Charlotte Bobcats


sas_30.gif
San Antonio Spurs .....-.....
atl_30.gif
Atlanta Hawks



8:00 PM ET /01:00 GMT /02:00 Po nasem vremenu 20.Januar

hou_30.gif
Houston Rockets.....-.....
min_30.gif
Minnesota Timberwolves


gsw_30.gif
Golden State Warriors.....-.....
nor_30.gif
New Orleans Hornets


mem_30.gif
Memphis Grizzlies .....-.....
chi_30.gif
Chicago Bulls



9:00 PM ET /02:00 GMT /03:00 Po nasem vremenu 20.Januar

cle_30.gif
Cleveland Cavaliers.....-.....
uth_30.gif
Utah Jazz



10:00 PM ET /03:00 GMT /04:00 Po nasem vremenu 20.januar

mil_30.gif
Milwaukee Bucks.....-.....
por_30.gif
Portland Trail Blazers


10:30 PM ET /03:30 GMT /04:30 Po nasem vremenu 20. januar

was_30.gif
Washington Wizards .....-.....
lac_30.gif
Los Angeles Clippers
 
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
53.351
20. JANUAR - NBA

1:00 PM ET /18:00 GMT /19:00 Po nasem vremenu

lal_30.gif
Los Angeles Lakers.....-.....
tor_30.gif
Toronto Raptors


6:00 PM ET /23:00 GMT /
00:00 Po nasem vremenu

dal_30.gif
Dallas Mavericks.....-.....
orl_30.gif
Orlando Magic



7:30 PM ET /00:30 GMT /01:30 Po nasem vremenu 21.Januar

bos_30.gif
Boston Celtics .....-.....
det_30.gif
Detroit Pistons

8:00 PM ET /01:00 GMT /02:00 Po nasem vremenu 21.Januar

okc_30.gif
Oklahoma City Thunder.....-.....
den_30.gif
Denver Nuggets
 
Član
Učlanjen(a)
13.08.2010
Poruka
7
Tjedan dana besplatnog league pass
Kod:
http://nbacro.com/nba/tjedan-dana-besplatnog-gledanja-nba-utakmica-16650
 
Top