Navitel Navigacija

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.692
Prije 10 dana bio sam u Splitu i najavi kamere uredno. Ali to samo radi kad već trasiraš rutu, inače bi bilo dobro da pisne i ako je samo aktivan navigator bez rute. Svakako prati mapu kako putuješ pa šta fali i da najavi speed cam, zar ne!
Koлико знам то не ради ни једна навигација?! Можда се варам али нисам то приметио да раде без задате руте.

Član
Učlanjen(a)
16.10.2009
Poruka
45
A da imaju tu foru bilo bi zgodno... Čisto dok voziš poznatim dijelovima, da te podsjeti na kamere :)

Član
Učlanjen(a)
20.06.2012
Poruka
28
Zar je toliko tesko otici na link i sve procitati? nemogu da verujem da nekoga i to mrzi da uradi ili ne daj boze da ne zna strani jezik, a i za to bar ne bi trebalo da bude problem jer postoji google. ne budite lenji ako neko vec hoce nesto da podeli i sa ostalima pa nesto sazna ne trazite preko hleba ili hljebaili kruhapogace. Pokusajte da uradite ili bar procitate jer sve lepo pise, i sami. Izvinjavam se unapred velikoj vecini, ali nisam mogao da ostanem bez komentara.

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.081
omer1967 - Hvala na linku. Ne treba se ljutiti ovdje smo da jedni drugima pomognemo. Ako si mislio na dio mog komentara - u krivu si.
Pozdrav!

Član
Učlanjen(a)
20.06.2012
Poruka
28
nenadsenn - nije tebi uopste bilo upuceno Ti si naravno procitao i razjasnio so se vidi iz tvog odgovora, ima tu drugih koji se nisu prepoznali, ali nema veze. Zar niej dovoljna pomoc sam link na kojem sve moze da se procita i sazna sta te interesuje?

Član
Učlanjen(a)
31.12.2012
Poruka
933
Dobro više ništa neću pisati ni komentirati,iako je ova verzija što si postavio ograničena na 30 dana i to mi ne treba a kad mi bude nešto trebalo od drugih ću pitati koji su na forumu da pomažu,jer nismo baš svi majstori i znalci kao ti za sve,da ti se ne pravdam kako sam ja ljudima za garmin pomagao i šta sam radio satima da im napravim prije 10 godina kad nije baš svatko znao,ali nema veze.

Član
Učlanjen(a)
20.06.2012
Poruka
28
mirkolj - opet nisi procitao sta pise kada odes na link koji je postavljen. To je krekovana full verzija nije ograniceno koriscenje na 30 dana. Da ne duljimo raspravu, nije nista licno samo treba citati. najlakse je postavljati isto pitanje po x puta, nekada se treba malo i pomuciti, a ko je citanje muka.

Natrag