Navitel Navigacija

Učlanjen(a)
18.03.2013
Poruka
4
zx16....hvala....instalirao sve kako si rekao....nisam do sada imao neka iskustva sa navigacijama....ovo ferca....brzo nadje satelit....nego jedno pitanje sada....namestio sam na ruskom jeziku....e sad nikako ne mogu da nadjem....da promenim na engleskom...moze li pomoc....

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.701
zx16....hvala....instalirao sve kako si rekao....nisam do sada imao neka iskustva sa navigacijama....ovo ferca....brzo nadje satelit....nego jedno pitanje sada....namestio sam na ruskom jeziku....e sad nikako ne mogu da nadjem....da promenim na engleskom...moze li pomoc....
Кликни на "МЕНЮ"
онда на "НАСТРОЙКА"
онда на "РЕГИОНАЛЬНЫЕ НАСТРОЙКИ"
отвориће ти се опција за језик.

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.701
Пребаци на енглески па види шта значи. Мени се то није десило, а користим руски језик. У руском је рампа, рампа као и у српском... Да ниси био близу неког пружног прелаза или слично?

Član
Učlanjen(a)
27.07.2011
Poruka
38
Ja koliko vidim ove mape ovde sa linkovima su DEMO mape, za azurne verzije mora da se plati ... :bafghjd: Verovatno su ove demo funkcionalne ali kontam i neazurne no hvala za program u svakom slucaju

Član
Učlanjen(a)
20.06.2012
Poruka
28
Poslednja izmena:
UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.701
Да, изашла је нова верзија навитела, Navitel Navigator 7.5 и нове мапе . Новина је у томе што су сада мапе у екстензији nm7 а старе су у екстензији nm3. Нова екстензија заузима дупло мање ресурса на меморијској картици. Пример са картом Русије, карта у екстензији nm3 заузимала је 2,2gb док у екстензији nm7 заузима 1,15gb. Ускоро се може очекивати и карта Балкана у новој екстензији и + ажурирана.
АПК нове верзије можете преузети са линка:
Kod:
https://hotfile.com/dl/199420448/103b0de/Navitel_full_7.5.0.0.cr.apk.html

Član
Učlanjen(a)
20.06.2012
Poruka
28
Instalirao novu verziju sve radi. Rade i mape Q3 koje su u ekstenziju nm3.

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.701
Да, мапе у екстензији nm3 раде на новој верзији навитела. Нове мапе, у екстензији nm7, не раде на старим верзијама навитела.

Natrag