Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
http://download.navitel.su/Maps_Q32012/grc20121217.nm3sad sam pravio sad radi ali
ali mene mi treba bas mapu za grcko a kod mene to nisu ne znam sve drugi radi sam grcka nije
da li neko zna gde mogu da uzimam
hvala
Обично с пролећа раде апдејт. Пре месец дана сам видео аутомобил на коме је писало "НАВИТЕЛ" и који је снимао улице по Београду и то по новим "дивљим" деловима града. Руси су јако озбиљни по овом питању и сигуран сам да ће то урадити врхунски. Већ сам писао о томе, искуство из Русије, како су обрадили Русију а и неке земље Европе. Значи, опуштено и мало стрпљења.Zna li se kad ce nova mapa Balkana ili samo Srbije?
Обично с пролећа раде апдејт. Пре месец дана сам видео аутомобил на коме је писало "НАВИТЕЛ" и који је снимао улице по Београду и то по новим "дивљим" деловима града. Руси су јако озбиљни по овом питању и сигуран сам да ће то урадити врхунски. Већ сам писао о томе, искуство из Русије, како су обрадили Русију а и неке земље Европе. Значи, опуштено и мало стрпљења.
Пошто је ово руска навигација а руси не признају Косово, карте су у оквиру Србије!A da ne znas slucajno dal ce da ubace i Kosovo?:???: