"Navijač" udario Lazara Markovića!?

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.056
[h=1]"Navijač" udario Lazara Markovića!?
[/h]
"Neće to uticati na moj rad, to se dogodilo zbog nervoze posle neuspeha i ne bojim se da će se ponoviti", izjavio je Marković dan kasnije, posle treninga u Zemunelu.


v236889p0.jpgNečuveno, bizarno ili skandalozno... Kako god - dogodilo se u Srbiji, na stadionu Partizana.

Jedan od "navijača" crno-belih udario je mladog fudbalera Lazara Markovića posle neuspeha šampiona u utakmici sa Slobodom (0:0). Kao po običaju igrači crno-belih su otišli podno juga da bi se zahvalili navijačima za podršku, ali tamo ih gde je dočekalo nekoliko najmilitantnijih, koji su preskočili ogradu i sišli s tribine na atletsku stazu.

Jedan od njih udario je mladog napadača!?

Pogledajte snimak incidenta, zabeležen mobilnim telefonom (Lazar Marković u 40. sekundi posle gužve odlazi u svlačionicu):


Marković, koji je nedavno proslavio 18. rođendan bio je vidno potrešen i dan kasnije, u nedelju, tokom treninga ekipe.

"Nemam komentar. Izvinite, ne želim da pričam o tome", jedva je progovarao Marković dok se obraćao novinarima okupljenim u "Zemunelu".

Supertalentovani fudbaler decidirano tvrdi da ga taj incident neće izbaciti iz ritma.

"Neće to uticati na moj rad, to se dogodilo zbog nervoze posle neuspeha i ne bojim se da će se ponoviti", izjavio je Marković.

Priznao je mladi Čačanin da je noć posle utakmice za njega bila besana.

"Imam podršku svih, saigrača, navijača, ljudi iz kluba...", završio je priču Lazar Marković.

U trenutku kada je Partizan i dalje prvi na tabeli, sa šest bodova viška u odnosu na Crvenu zvezdu, uz četiri uzastopne titule, tri "duple krune" i bez poraza u "večitim derbijima" od 1. marta 2008. godine, navijači "dele šamare" igračima.

Šta bi bilo da je obrnuto?

(MONDO, foto: MN Press)
 
Poslednja izmena od urednika:
Top