Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Njihov algoritam rutiranja je odličan, daleko najbolji od svih navigacija prisutnih na tržištu. Ali, algoritam radi na osnovu podataka koji su njemu dostupni, on ne može da "vidi" put kako ga mi vidimo svojim očima.Naravno, moguće je i da je mapa koju TT ima loša, sa neadekvatnim podacima o težini i prioritetu. Najbolje mape za Tursku su i dalje Basar-ove.
Boki, ne bih da komplikujem a ni da produžavam polemiku, ali mi nekako zdrav razum ne dozvoljava da stanem tamo gde ti očigledno praviš logičku grešku. Analizirajmo samo ovu situaciju:Ne opravdavam ja ništa.
Obojica niste obratili pažnju na jedan bitan deo u mom postu.
Njihov algoritam rutiranja je odličan, daleko najbolji od svih navigacija prisutnih na tržištu. Ali, algoritam radi na osnovu podataka koji su njemu dostupni, on ne može da "vidi" put kako ga mi vidimo svojim očima.
Pomenuh da sam nagrabusio pre mesec i nešto u BG-u, morao sam da zaobilazim ohoho. Tek kad sam prošao put shvatio sam da sam mogao drastično da ga skratim uz malo više poznavanja ulica. Oslonio sam se na drugara i GMaps na njegovom mobu jer je to bilo najbrže.
A da sam prekršio samo jedan propis kao što sam primetio da rade lokalci, uštedeo bih 45min.
Gosn Boki, pročitao sam ja ceo tvoj post. Da ti pomognem, da ne tražiš nepotrebno Basar mapu. Sinoć je TomTom GO Navigation promenio mišljenje. Sada je prva ponuđena ruta ona, za koju i Ivica i ja smatramo da je optimalna. Obe rute i dalje zahtevaju isto vreme vožnje, ali je sada optimalna ona koja je kraća.Bre, gosn Srbo. Pročita li ti uopšte ceo moj post pre svog, ili samo selektivno
Naravno, moguće je i da je mapa koju TT ima loša, sa neadekvatnim podacima o težini i prioritetu.
Uzgred, član ivica nije koristio GO navigaciju nego NDS, što ide u prilog toj izjavi.
Ako budem imao slobodnog vremena narednih dana porediću basar mapu sa ostalim.... nažalost sve manje ga ima.
Koliko ovo postaje prelepa aplikacija svakim novim ažuriranjem. Vizuelno ni jedna mi nije ravna njoj.