Član
- Učlanjen(a)
- 11.02.2013
- Poruka
- 65
A da li je neko probao kako radi ActiveTraffic u Copilot navigaciji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
CoPilot v9.4.0.144 - ActiveTrafficNe znam kakva je situacija za Nemacku. Tamo radi sigurno, jedino ne znam da li je bolja od TomTom ili ne.
Kolega @iGO_Fan, ja koristim sledeći princip.Drugovi treba mi pomoć oko Google Maps i ostalih navi. Kao što znate pomoću app Map2Geo možemo iz Google Maps u bilo koji navigacijski program.
Nažalost, Možete samo tražiti Home, Job ali po nazivu svoje favorite NE.
Nadam se da ima rješenje ovom propustu Google Maps inače mi fakat slabo koristi ako moram sve favorite zasebno u svaku navi snimati
Kolega @iGO_Fan, sačuvani favoriti se mogu naći bez neta, ali samo ako su u istoriji tog telefona. Sa istim nalogom, na drugom telefonu, bez neta se neće povući koordinate naših upamćenih lokacija i ne možemo ih naći...Inače, za divno čudo, na mapi će se prikazati lokacija...Neka ovo posluži kao još jedna ideja kolegama koji imaju dosta favorita jer Google sve čuva i sve prati
Edit: Izgleda da su favoriti pretrazivi i BEZ NETA i mogu se dijeliti u navi. Ovo je odlično.