Navigacije, mape, uređaji, uporedivanje i analiza mapa - here, tom tom, topmap

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.324
Koristim HERE 2025.Q2.

Mape HERE 2025.Q4 nisu bas kompletne a imas ih u # 3195,3203,3204 i 3216.

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.971
Kakve to ima veze sa mapama? Pogrešna tema
Inače, mnogo posla da se napravi drugačija/veća/manja ikona odnosno kursor i zavisi i za koji softver

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
23.10.2015
Poruka
491
Znam da je pitanje glupavo:
Kada koristite TomTom mape, kada Here za iGo navigaciju, obzirom da u Igo postoji mogucnost prebacivanja sa jedne na drugu mapu.
Jedno je to sto Gemini ili chatgpt napise, drugo je kako ziv covek dozivljava mape?
Hvala.

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.971
Samo TomTom. Neko drugi će se kleti u Here
Lično sam proputovao veći deo Evrope sa njima, poslednji put pre mesec ipo, oko 2500km. TT su mi se najbolje svuda. zapravo su za Srbiju možda i najgore, ali preko grane su extra, TMC takođe
Po inostranim forumima ćeš takođe naći oprečna mišljenja. Treba znati kome verovati od njih, možeš znati samo nakon dosta vremena

U principu stavi one koje želiš i uživaj, a koristi oči i mozak

Učlanjen(a)
07.04.2010
Poruka
14
Ali što Here zna da kasni... čini mi se da je prošla večnost dok nisu ubacili ona dva kružna toka u Inđiji i Pazovi.
Godinama ih testiram na jednoj sitnici, nikako da "ispeglaju" onu prugu posle Inđije prema NS, jer više nije krivudava. Nije bitna pruga, već što čitav niz ž.stanica na trasi više ne postoje. Pojavila se nova između Beška-Čortanovci i regularan put do nje, ali po Here tamo je njiva. Zapravo ne znam nijednu mapu koja to nema, osim Here. :)

Natrag