Naše kultne teme

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
Sad ne znam da li sam upravu po pitanju ove teme?Mogli bi ovde postavljati naše kultne teme kao što su recimo neke provjereno čudne stvari koje su vam se desile ili zanimljive, čudne ili smješne ljubavi ili vaše horor teme.
zatim nešto extremno što ste uspjeli ili nešto baš jako zanimljivo i smješno.
ne znam da li su to kultne teme ali mogu biti naše kultne teme.
šta još, možete opisati i kako ste uspješno opljačkali banku ili ne uspješno.
ili šta još ??
pa ko hoće nek piše:

evo za početak ja ću reći da sam vidjeo mačku nakostrješenu tako da joj je dlaka na tjelu obrazovala lik fantoma tj. trokutaste oči i usta koja se smiju kao kod smajlija toliko dlake na njenom tjelu je bilo nakostrješeno ostali dio ne.DAlje imam fotografiju fantoma i imao sam jednu vezu sa jednom djevojkom a sjećanje na tu moju vezu je fantomsko jednostavno ne mogu da se sjetim te veze kao što se sjećam svega ostalog ,sve u vezi tog mog sjećanja je fantomsko kad se sjetim te veze ja kao da se više sjećam noći, fantomizma i vampirizma nego jedne obične veze.
to mi se sve sigurno desilo ne lažem vas.

p.s. fantomi gutaju duše.

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
ajde odgovarajte valjda vam se dešavaju lude dobre čudne stvari

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Desavaju mi se lude stvari.....a, koliko su dobre .....znacu sa neke ....vremenske....distance........

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Svakome se u zivotu desi nesto cudno. Nesto jeste za pricu, nesto nije ... U takvom svetu zivimo, moguca su razna prividjenja, jos ako damo oduska masti .... Kultne teme trebaju ostati kultne ... Zasto ih deliti sa nekim, cekati tudje misljenje o tome, diskutovati o misljenju drugog ... Ono sto se desava meni to ce ostati u meni, onos to se desava drugima ja ne mogu kontrolisati ... Sve u svemu, ne treba o tome potezati nikakva pitanja ...

Član
Učlanjen(a)
27.06.2010
Poruka
306
Svakome se u zivotu desi nesto cudno. Nesto jeste za pricu, nesto nije ... U takvom svetu zivimo, moguca su razna prividjenja, jos ako damo oduska masti .... Kultne teme trebaju ostati kultne ... Zasto ih deliti sa nekim, cekati tudje misljenje o tome, diskutovati o misljenju drugog ... Ono sto se desava meni to ce ostati u meni, onos to se desava drugima ja ne mogu kontrolisati ... Sve u svemu, ne treba o tome potezati nikakva pitanja ...

Slazem se.....

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
predpostavljam u sitnim noćnim satima kad hvataš zeleni talas semafora a pijane budale prolaze kroz crveno a ti u velikoj brzini ?

Ma jok...kad je žurka putujem peške...
Prvi put je bilo sa mojih, hmmm ,5 godina padnem direktno na glavu sa rastojanjem od zemlje od 4 moje visine,da ne kažem dužine...još majka htela da me bije posle toga...
Drugi put kad sam upao u kanal,srećom brzim refleksima sam se uhvatio za pramen trave...Oo...Ličio sam na Godzilu kad su me izvadili iz silne žabokrečine...i opet dok su me vraćali kući htela keva da me leši...
Treći put srećom majke nije bilo u blizini,ali nije bilo ni plastike na prekidaču za struju...malo me pecnulo 220 V i to baš u ovu ruku bliže srcu...:swoon:

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
još majka htela da me bije posle toga...

i opet dok su me vraćali kući htela keva da me leši...

Kazem ja da majke nemaju razumevanja za decu ... Al niko ne shvata ... Mene je keva mlatila kad god je stigla, preslo joj u naviku valjda, sta ces zensko pa to ti je ...:vorred:

Natrag