Član
- Učlanjen(a)
- 17.11.2009
- Poruka
- 164
Sad ne znam da li sam upravu po pitanju ove teme?Mogli bi ovde postavljati naše kultne teme kao što su recimo neke provjereno čudne stvari koje su vam se desile ili zanimljive, čudne ili smješne ljubavi ili vaše horor teme.
zatim nešto extremno što ste uspjeli ili nešto baš jako zanimljivo i smješno.
ne znam da li su to kultne teme ali mogu biti naše kultne teme.
šta još, možete opisati i kako ste uspješno opljačkali banku ili ne uspješno.
ili šta još ??
pa ko hoće nek piše:
evo za početak ja ću reći da sam vidjeo mačku nakostrješenu tako da joj je dlaka na tjelu obrazovala lik fantoma tj. trokutaste oči i usta koja se smiju kao kod smajlija toliko dlake na njenom tjelu je bilo nakostrješeno ostali dio ne.DAlje imam fotografiju fantoma i imao sam jednu vezu sa jednom djevojkom a sjećanje na tu moju vezu je fantomsko jednostavno ne mogu da se sjetim te veze kao što se sjećam svega ostalog ,sve u vezi tog mog sjećanja je fantomsko kad se sjetim te veze ja kao da se više sjećam noći, fantomizma i vampirizma nego jedne obične veze.
to mi se sve sigurno desilo ne lažem vas.
p.s. fantomi gutaju duše.
zatim nešto extremno što ste uspjeli ili nešto baš jako zanimljivo i smješno.
ne znam da li su to kultne teme ali mogu biti naše kultne teme.
šta još, možete opisati i kako ste uspješno opljačkali banku ili ne uspješno.
ili šta još ??
pa ko hoće nek piše:
evo za početak ja ću reći da sam vidjeo mačku nakostrješenu tako da joj je dlaka na tjelu obrazovala lik fantoma tj. trokutaste oči i usta koja se smiju kao kod smajlija toliko dlake na njenom tjelu je bilo nakostrješeno ostali dio ne.DAlje imam fotografiju fantoma i imao sam jednu vezu sa jednom djevojkom a sjećanje na tu moju vezu je fantomsko jednostavno ne mogu da se sjetim te veze kao što se sjećam svega ostalog ,sve u vezi tog mog sjećanja je fantomsko kad se sjetim te veze ja kao da se više sjećam noći, fantomizma i vampirizma nego jedne obične veze.
to mi se sve sigurno desilo ne lažem vas.
p.s. fantomi gutaju duše.