Vidi ovako.....
Svi mi iz staffa foruma sve ovo sto radimo je iz cistog hobija i na doobrovoljnoj bazi a sve u cilju da se pomogne i omoguci korisnicima da jednostavno dodju do puno stvari i sadrzaja koji su im potrebni naravno besplatno....Staff Serbianforuma ima vise programera,cime se moze pohvaliti retko koji forum ,pre svega dobrih ljudi a zatim i velikih strucnjaka koji mogu napraviti mnogo toga,gotovo sve sto se zamisli i pozeli...
Medjutim volju nam ubijaju sa vremena na vreme neki nikogovici ,ili neznam kako da ih nazovem koji kasnije trguju nasim radovima i dostignucima koje javno postavimo korisnicima,naravno besplatno...Zamisli mene kako se osecam kada provedem mesece i mesece studirajuci milione fajlova u raznim operativnim sistemima i uspem da napravim instalacioni disk bas kako zamislim sa automatskom aktivacijom a onda vidim da se sa time javno trguje od onih koji nisu ni minut proveli oko toga i sav napor im je bio da downloaduju postavljeno...Ili naprimer kolegu losmija koji danonocno provodi vreme praveci raznorazne skripte i aplikacije koje omogucavaju besplatno gledanje internet tv a onda se susretne sa time da te iste njemu prodaju pa cak i preko fejsbuka ....Takvih primera ima nasazost sve vise i vise...
Zalosno ali istinito....ali boze moj idemo dalje,nismo svi isti.....