Naočare odraz stila

Član
Učlanjen(a)
30.11.2011
Poruka
1.872
Naočare odraz stila







Naočare za vid treba pažljivo birati, jer ne bi trebalo da traju samo jednu sezonu, zato uzmite u obzir kakav je vaš stil odevanja, koje boje dominiraju i da li ih stalno nosite


Pažljivo birajte okvire


NAOČARE za vid danas su ukras na licu, jer su dostupne u različitim oblicima, materijalima, bojama, zanimljivim desenima. Imajte na umu da ne bi trebalo da traju jednu sezonu, zato ih birajte pažljivo. Ipak, bogat asortiman može da zada glavobolju neodlučnima, ali nećete pogrešiti ukoliko uzmete u obzir sledeće stavke:

* Da li želite da naočare budu naglašene ili gotovo nevidljive? U zavisnosti od toga birajte upadljive ili modele bez okvira.

* Kakav je vaš stil odevanja? Ukoliko je klasičan, birajte i klasične naočare, dok uz modernu garderobu idu i trendi detalji.

* Gde ćete pretežno da ih nosite? Ukoliko su vam potrebne samo za posao, ali ne i na ulici, akcenat stavite na udobnost pre nego na estetiku.

* Koje boje dominiraju u vašem garderoberu? Možda ste se oduševili atraktivnim pink ili narandžastim okvirom, ali te nijanse su veoma nezgodne za kombinovanje.

* Da li ste pažljivi sa vašim naočarima ili ih neprestano skidate, brišete, držite u ruci, igrate se njima, ostavljate na stolu? U tom slučaju, odaberite izdržljiv materijal i jači okvir.








Izvor: Novosti
 
Natrag
Top