Namještanje titlova...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
29.04.2010
Poruka
12
Imam problem oko titlova..

Skinuo sam prije nekog vremena film, loše kvalitete (sex i grad 2) i titlovi koje sam pronašao su bili ok.

Sada sam našao film super kvaliteta ali ovi (jedini) titlovi na netu ne odgovaraju. Probao sam najmestiti početno i završno vrijeme titlova prema novom filmu, ali ne vrijedi. Čak nije niti isto vrijeme koje traje između prve i zadnje rečenice u ta dva filma. Prvi film je duži skoro 2 minute. (znači ne od početka pa do kraja filma, nego od prve do poslijednje rečenice u filmu)

Ima li to veze sa brojem fps na kojem film ide?
Kada namjestim na novom filmu početna i završna trajanja titlova, prve i zadnje 2 minute ide sve ok, a između ne.
Znam da je titl uredu jer radi sasvršeno na prvom filmu.

Zna li mi neko pomoći?

Hvala :)
 
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
probaj naci drugi titl koji odgovara dodatku naslova npr. xvid- imagine, dvd rip, axxo i sl. znaci ime filma i ispod sitnim slovima napisano ovo sto sam naveo i taj titl savrseno odgovara. i zapamti uvijek skidaj film prema titlu , a ne titl prema filmu . mozes i obrnuto ali ti se moraju ove stavke poklapati pa neces dolaziti u ovakvu situaciju. i probaj podesavati vremena titla sa time adjusterom jer je jako jednostavan i veoma dobar programcic.
 
Član
Učlanjen(a)
19.04.2009
Poruka
413
Uzmes Subtitles Modifier 2.92 sa nime ces srediti titl ako zuri iji kasni.Vodi racuna da je vreme filma i titla isto mada titl mozes malo da skratis.U desnom donjem uglu imas da prebacis da li ce titl biti sub ili srt.Stavi na srt posto se sa njim lakse radi.Obrisi sve uvodne recenice glumce itd/Pusti player i kod prve izgovorene recenice stisni stop i zabelezi to vreme.Isto uradi sa zadnjom recenicom.Videces da imas u dva polja prvu i zadnju rec.Njih mozes da menjas.Moras malo da vezbas i da se pomucis ali krajnji rezultat je ono za sta si se pomucio,titl kojio je savrsen.Mozes i da dodajes recenice ali otm potom.Samo budi uporan.Mislim da negde ima i tutorijal za ovo sto sam ti objasnio.Nadam se da sam pomogao pozz
 
Član
Učlanjen(a)
29.04.2010
Poruka
12
Hvala na trudu.

Uspio sam naći titl koji upravo odgovara filmu, danas postavljen na net.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag
Top