Šta je novo?

Nakit za svaki stil

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
37.057


Nakit za svaki stil5 različitih tipova žena i modni dodaci koji im pristaju.
Iako je manje većinom više, nema stila koji ne podnosi nakit, naravno ako je dobro kombiniran i usklađen. Evo nekoliko naših prijedloga za modne dodatke primjerene različitim ženama i njihovim stilovima.

1. Klasičarka
Iako žene koje većinom nose klasične komade odjeće poput bijelih košulja, tamnih traperica i crnih suknji ponekad nevoljko kombiniraju nakit bitno je znati kako se s nakitom ne gubi na jednostavnosti
i profinjenosti. Dobar odabir su biserne naušnice ili one s cirkonima, uglavnom neviseće. Klasični srebrni lančić ili narukvica su također dobrodošli, a i kožna narukvica s primjerice metalnim detaljima može biti pun pogodak.


2. RomantičarkaOna voli sve što je slatko, nježnih tonova, lepršavo i romantično. Dobar odabir
su ogrlice od perli s cvjetovima ili čak perjem. Naušnice na suzicu i narukvice od raznih privjesaka super joj pristaju.


3. Rokerica
Žene rokerice ne moraju samo slušati rock glazbu ili biti "opasne" djevojke, već je i njihov stil
odvažan i s puno duha. Prikladni su šiljci, bodlje i zakovice bilo na narukvicama i ogrlicama ili pak nakit u crvenoj boji.

4. Prirodnjača
Za žene koje vole udobnu odjeću te su izrazito duhovne prikladan je drveni nakit. Ornamenti u bilo kakvim oblicima dolaze u obzir, a i drago kamenje u raznim bojama. Nakit s perlama također je posebno vole.


5. ŠminkericaŠminkerice vole nakit koji je u trendu, ali i jako vidljive, glomazne komade. Zato su bogate ogrlice, okrugle naušnice te zlatan nakit savršeni za njih.

Izvor: She.hr 
Top