Najvreliji azijski seks trikovi

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
Najvreliji azijski seks trikovi (1)

Otkrijte čulne trikove taoa i tantre. Naš leksikon pokazuje kako se erotika umetnički i očaravajuće slavi na Dalekom istoku...

197223_eros2_f.jpg

Svako mesto je zgodno za seks, samo je pitanje koliko ste voljni da eksperimentišete


Tajanstvena dama
Taoistički poučni spis "Klasici tajanstvene dame" iz 9. veka preporučuje devet pozicija koje
najbolje vode ka ženskom vrhuncu. U osnovi toga je verovanje da sa svakim njenim orgazmom par sve više postiže božansko „posvećenje“ i oboje "gomilaju“ energiju. Dame imaju prednost - za časne taoiste to je moralni imperativ! Poze se sastoje iz ciklusa varijanti misonarskog položaja, kao i psećeg, a na kraju dolazi položaj jahačice. Pri tome se naizmenično stimulišu klitoris i G-tačka tako da, na primer, on najpre tesno priljubljen leži na njoj i pruži svoje noge oko njenih. Potom ona podigne svoje listove na njegova ramena, a kolena privuče na grudi. S leđa, on pokušava da prodre više odozgo, dok joj masira plećke. Ako ona leži odozgo, poučni spis preporučuje da mu prvo okrene leđa, pa da tek posle pređe u uobičajenu poziciju. Redosled pozicija možete izabirati proizvoljno - smisao je u tome da se sa naizmeničnim burnim i nežnim pozicijama rastopite zajedno..

Masaža yoni
Ova tantrička predigra traje tačno jedan i po sat. On se za to vreme brine samo o svojoj partnerki, mazi, na primer, njen klitoris različitim intenzitetima, dok drugom rukom miluje njene vaginalne usne. U međuvremenu je ljubi ili drži ruke mirno položene na njenom stomaku. Smisao je da se pri tom zahvaljujući punoj pažnji koju joj on posvećuje - a koja je kod ove igre mnogo važnija od svake tehnike - ona oseća prihvaćena i priznata u svojoj seksualnosti.


Denudacija
Muškarac se u Japanu ne obrezuje, ali otkriven glavić ipak važi za estetski imperativ. Ranije su Japanci vezivali oko penisa kanapčić koji pridržava kožicu, a
danas se za to koriste prstenovi od silikona, gume ili kože. Prvo se kožica sa glavića povuče unazad, a onda se - zavisno od njene bujnosti - navuče prsten otprilike do polovine penisa i kožica se tako fiksira. Istina, taj čin na trenutak dovodi do hlađenja, ali za blowjob pun umetnosti takvo pomagalo je pun pogodak!

Ben-wa kugle
Gejše koriste male metalne kugle za vežbe za ojačavanje dna karlice. One pri tome pokušavaju da u stojećem položaju pomoću vaginalnih mišića zadrže kugle u unutrašnjosti vagine. Na taj način izvežbani vaginalni mišići, pre svega u tantričkim pozama u kojima par mirno počiva jedno u drugome, daju osobit užitak. Veće kugle - velike skoro kao loptice za golf - nazivaju se Qigang kugle i kruže po Zapadu kao kugle spretnosti, pre svega u rukama. Međutim, one su veoma podesne i za erotsku masažu. Azijske ljubavnice kotrljaju kugle sa unutrašnjim zvončićima preko celog svog tela, a naročito dugo po unutrašnjoj strani bedara, kao i oko bubrega - i jedno i drugo podstiče njihove seksualne hormone.

Izvor: S media


 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
Najvreliji azijski seks trikovi (2)

Najvreliji azijski seks trikovi (2)

Otkrijte čulne trikove taoa i tantre. Naš leksikon pokazuje kako se erotika umetnički i očaravajuće slavi na Dalekom istoku...

197222_eros1_f.jpg

Azijski bandaž (takođe: japanski bandaž ili shibari)
Kod ovog rituala telo se pakuje kao umetničko delo. Shibari sledi moto: put je cilj. Ključni je proces uvijanja - ne njegov krajnji rezultat! Majstori shibarija aranžiraju ruke tako da prsti uvek obuhvataju lakat na drugoj ruci. Kanap (od kudelje ili jute, a optički su naročito stimulativne crvene svilene marame) se mnogostruko obavija oko tela - ispod grudi, kao opasač oko struka i između nogu... Precizno postavljeni čvorovi vrše masažu i obezbeđuju stimulativni pritisak na erotske akupresurne tačke, negde na donjem delu leđa i u slabinama. Oštri potezi kanapa daju slikovit povez "azijske bandaže".


Poljubac duha
Ova tantrička predigra pobrinuće se za to da putujete kroz maštu. Sednite jedno naspram drugom, klečeći uspravno. Izdahnite kada on udahne - i obrnuto. Oboje do u najsitnije detalje zamišljajte kako bi se osećalo telo onog drugog kada biste ga dodirnuli, kako biste se poljubili kada ne bi bilo rastojanja između vas. Pri tome se gledajte u oči! Naravno, poljubac duha nije za nestrpljive - ali utoliko više jeste za parove koji hoće da nauče da se razumeju bez reči.


Tantien
Tako se u taou naziva takozvano rumeno polje, oblast između pupka i prevoja stidne kosti. Ona se nalazi iznad „rumenog udubljenja“, kako se naziva krilo muškarca i žene. Tu se nalazi sedam ljubavnih tački na po oko 2 cm razmaka - od „božije kuće“ u pupku do venerinog brega, odnosno korena penisa. Svaka od tih tačaka treba da se dodiruje pet sekundi za vreme predigre.


Kineska kupka
U Aziji dobar ljubavnik preduzima sve da bi doveo svoju dragu do "tačke ključanja“. "Najvreliji“ trik: muškarac potapa svoje "blago“ u toplo ulje (oprezno!). Najpre ulijte ulje u plitku posudu i isprobajte njegovu toplotu na laktu. Možete takođe kupiti u seks-šopu i ulje koje svoju toplotu razvija tek nakon nanošenja. Ili pomešajte vruću vodu sa ružinim uljem.


Počasna imena
U Kini se telesnim izvorima užitka i ljubavi daju poetska imena. Najlepša imena za njega (umesto svakidašnjeg "lingam") su: poslanik, verni sluga, crvendać, flauta od žada, vrh janga... A za nju (umesto svakidašnjeg "joni"): anemona ljubavi, resica jezika (za klitoris), školjka, srce božura, okvir dragulja, crveni biser, riznica... Savršeno za tajni jezik u prisustvu slušalaca ili za prljave razgovore zbog kojih će ljubavnik postati spreman da vam ispunjava želje.


Erotska tao-masaža
Nasuprot normalnoj masaži kojom se postiže opuštanje mišića, ova tehnika je svojevrsna disciplina predigre. Ona sledi spiritualno filozofsku maksimu taoa, drevnog kineskog učenja o temelju bića. Taoistička ljubav uvek poštuje isceljujuće aspekte seksa. Zavisno od duhovnog i telesnog sklopa partnera primenjuju se različite metode, čija imena se često prevode na francuski (priča se da su Francuzi prvi među Evropljanima otkrili te trikove predigre): effleurage (ritmično ovlašno kruženje) kod nervoze, tapotement (tapšanje) protiv stresa, petrisage (mešenje, gnječenje) nakon lošeg dana. Povrh toga, erotska masaža poznaje još trljanje, štipkanje, pritiskanje, kuckanje, trešenje itd. Da biste navikli svoje prste na te kretnje, morate da vežbate, a to je najbolje raditi na njegovoj guzi. Zamolite ga da vam kaže šta mu se dopada i da to oceni na skali od 1 do 6. Tek posle toga pristupite tretmanu njegovih erogenih zona.


Masaža ruku
U taou se akupresurnim tačkama daje veliki značaj, a pre svega onim na rukama i nogama koje simbolizuju telo u njegovoj celokupnosti. Masaža ruke smatra se najboljim sredstvom za otklanjanje napetosti. Pri tome se svaki prst ponaosob povlači, masira i mesi, jagodice se kružno pritiskaju i nežno se uvlači u među prostor između prstiju. Nakon pet do deset minuta telo preplavljuju hormoni koji otklanjaju stres.

Izvor: S media


 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
Najvreliji azijski seks trikovi (3)

Najvreliji azijski seks trikovi (3)

Otkrijte čulne trikove taoa i tantre. Naš leksikon pokazuje kako se erotika umetnički i očaravajuće slavi na Dalekom istoku...

198418_1_f.jpg

Učinite svoju partnerku najsrećnijom ženom na svetu

Harikata
Japanski dildoi bili su prvobitno od roga ili kornjačevine, iznutra šuplji i muškarci su ih navlačili kao erekciono pomagalo, ali su ih koristile i žene (harikata sa zatvaračem mogla se napuniti toplom vodom). U zapadnim seks šopovima u ponudi su navlake od silikona pomoću kojih i prosečan lingam može da bude očaravajući...


Vežbanje jelena
Taoistički/drevni kineski trening pubo-kokigeusnih mišića usmeren je na muško umeće odlaganja vrhunca. Tu mišićnu grupu muškarac oseća onda kada istiskuje poslednje kapi mokraće - to stezanje u dnu karlice čini "vežbu jelena“. Početnici svaki dan rade 9 serija od 9 ponavljanja. Nakon tri nedelje oni pokušavaju da prilikom opuštanja pritisnu na dole. Ove vežbe služe tome da bi naučili da "prikoče“ neposredno pre vrhunca.

Jen-mo
Ova reč označava umeće da se doživi orgazam, a da se ne ejakulira. Jen-mo tačka između mošnica i anusa naziva se "ušće jina". Vaš najdraži oseti tu tačku kao blago uzvišenje kada je pritisne sa tri prsta. Ako se ta magična tačka pritisne pre njegovog vrhunca i u
vreme uzleta, on doživljava orgazam, a da ne izbaci seme. Spiritualni razlog je očuvanje životne energije. Praktičan: on i dalje ostaje u stanju erekcije!

Kareza
Ovaj italijanski izraz za milovanje opisuje jednu tehniku iz indijskog sanskritskog učenja Kama Sutra, tehniku koja se često primenjuje radi sprečavanja trudnoće. On pri tome prodire unutra, ali oboje potom ostaju nepokretni i dopuštaju samo igru svojih pubokokigeusnih mišića. Ne opterećujte se: jednostavno isprobajte koliko oboje možete da izdržite da se ne pokrećete ili pokrećete sasvim malo. Uklopite u to faze prisnog ljubljenja da bi uvek iznova podgrevali štimung.


Masaža lingama
Ova tantrička igra prstiju sa bademovim uljem koncentriše se na masažu penisa koja traje i do sat vremena. Pre toga uzmite jednu šolju vode sa cvetom kao simbol toga da danas prednost ima njegova cvetna stabljika! Počnite na delu između korena penisa i polako se krećite prema testisima, pre nego što nauljite obe ruke i počnete da ga masirate sa svih deset prstiju. Dopunski vajva ritual je posebno usredsređen na predeo između korena uda i testisa: lagano prelazite mekim jagodicama prema svim udolinicama gde se mišići graniče sa kostima.


Maithuna
Ovo ritualno sjedinjenje u tantri sledi stroga pravila koja angažuju sva čula i treba da otvore srce, glavu i duh da biste mogli da se predate jedno drugome. Pravila su, između ostalog: uređivanje jednog „svetog prostora“ iz koga se isključuju sve svakidašnje stvari, pale se sveće ili aranžira cveće. Potom se slavi tradiconalno pozdravljanje srca, pri čemu se oboje prisno zagrle na pet minuta. Tek potom sledi "buđenje intime ljubavnika" u kome se svako sa tehnikama disanja opušta i oslobađa svih uznemirujućih misli. Potom sledi prvo polagano prodiranje i mirno počivanje jedno u drugom, pre nego oboje počnu da se žestoko vole. Ne morate da prođete sve faze, ali treba da usvojite ključnu ideju maithune: da biste se predali potrebni su vreme i poštovanje.


Vatsu
Ovo je jedna vrsta japanske vodene šiacu masaže, koja ipak potiče od kineskih metoda lečenja. Telo partnera se drži u vodi, masira, isteže i povlači. Pri tome se pritiskaju takozvane tsubos, tj. erotske akupresurne tačke. Smanjenje težine koje uzrokuje voda omogućava da uzmete svog partnera u ruke i da vam se on prepusti. To je vežba poverenja koja pod mehurićima uzburkane vode postaje veoma seksi kada sedite iza njega i masirate mu krsta i pritišćete bubrege... Za uzvrat, on vas uzima na ruke u kadi, ali tako da njegova ruka leži duboko ispod vaše guze dok vas povlači kroz vodu.


Šiva nataraj
To je igra boginje Shakti za njenog najdražeg Šivu. U tantri se često primenjuju opuštajući zvuci (šum mora, muzika ukrotilaca zmija) da bi se izbledela i udaljila svakidašnjica. Ljubavne kretnje slede taj spoljašnji ritam - ili neki unutrašnji, poput ritma istovremenog disanja. Ako vam je to isuviše ezoterično, onda plešite zajedno, sasvim goli i polagano.


Ošo-tantra
Tako se zove moderna varijanta drevne tantra tehnike. Ona sadrži pre svega rituale samozadovoljavanja, poput onih milovanja sopstvenog tela. Neka on sasvim pronikne u to kako se ona oseća pred nadolazećim orgazmom tako što će držati jednu ruku na njenom čelu. Ili joj pri tome nežno povlačiti dlačice. Osho tantra preporučuje da se rituali samozadovoljavanja izvode pred njegovim očima - da bi naučio šta vam prija.


Poljupci nosem
U taou se ljubi i nosem i dahom! Tok vazduha možete varirati sa dugim, polaganim i kratkim i brzim udisajima. Postavite, na primer, jednu liniju mirisa na vašem telu, recimo miris jasmina, koji će on pratiti svojim nosem.


Tantrika
Ovo je izraz koji označava praksu tantre. Muškarci oslovljavaju žene sa Shakti, a žene muškarce sa Šiva. Pri tome uvek podrazumevaju ono božansko u onom drugom i čine drugo središtem svog univerzuma - i tako isključuju ljubomoru! Poze boginja su, između ostalog, "udarna Šakti“ - kada ona kleči na njemu i uzbuđuje ga ljuljuškanjem bedara. Ili "stojeći Šiva“ - kada on stoji pred njom dok ona, npr, leži na stolu.


Jab-jum poza
To je klasično budističko sjedinjavanje božanskog para. Pri tome on sedi uspravno, nogu prekrštenih ili ispruženih, a ona sedi na njemu prekrstivši noge iza njegovih leđa. Onda oboje polože desnu ruku na srce drugog, prislone čela i gledaju se u oči da bi osetili duboku bliskost.


Izvor: S media



 
Član
Učlanjen(a)
19.03.2011
Poruka
14
brzak je kihnuti tantra. nije sve rečeno o seksu. to je uvijek bilo pokriveno tabuom
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
brzak je kihnuti tantra. nije sve rečeno o seksu. to je uvijek bilo pokriveno tabuom

Nije sve rečeno ovde, naravno, ovo je ipak novinski članak. Ali uopšte gledano, o seksu više teško da može da se kaže nešto sasvim novo, nešto što još niko nije probao i opisao. Na to je mislio Igor svojim pitanjem, i ja, koja sam mu na to pitanje odgovorila.
 
Natrag
Top