Najviši par na svetu ima 4,06 metara

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Najviši par na svetu ima 4,06 metara

Novosti online | 01. decembar 2010. 18:36 |

Amerikanci Vejn i Lauri Holkist upisani su u Ginisovu knjigu rekorda kao najviši par na svetu- Vejn sa 209, a Lauri sa 197 centimetara

VejniLauriHolkist.jpg

AMERIKANCI Vejn i Lauri Holkist upisani su u Ginisovu knjigu rekorda kao najviši par na svetu. Vejn sa 209, a Lauri sa 197 centimetara zajedno imaju čak 406 centimetara. Njihov moto je "glavom i ramenom iznad ostalih".

Par se venčao 2003. godine u jednom kalifornijskom gradu. Njihova ljubav je započela kada su se upoznali u crkvi, a Vejn kaže da se u početku zabavljanja najviše šalio na račun ruku svoje izabranice koje su prevelike.

- To mi se nikako nije dopalo, ja sam jako osetljiva što se tiče mog izgleda. Kao i druge žene što ne vole komentare na svoje kilograme ili godine tako je meni moja visina oduvek bila tabu. Ipak, ljubav je pobedila. -zaključila je Lauri.

Najviši par na svetu nema u planu da ima decu, a Vejn se stalno šali kako ih NBA "drži na oku".

Nadaju se da će im neko ponuditi da snime rijaliti šou o svom životu jer smatraju da je već bilo dosta toga o malim ljudima a nedovoljno o velikim. Ginisova knjiga rekorda uručila je im je nagradu u četvrtak, a srećni par je tom prilikom obnovio zavete.

Natrag