najvise voilm...

Član
Učlanjen(a)
06.04.2010
Poruka
131
Posle mrznje,dodje ljubav---

Sta vi najvise volite u zivotu???

ja najvise volim-

lubenice,tresnje,nasmejane ljude,neiskompleksirane osobe,Miku Antica,Balasevica,dobre filmove-jos bolje knjige,rucne satove,nes kafu,delfine i jos milion lepih stvari koje me okruzuju :0girl_smile:

Član
Učlanjen(a)
11.06.2010
Poruka
8
zivot,lepe momke,dobre ljude,knjigu-11 minuta,lencarenje,uzivanje...to su prve stvari koje mi padose na pamet

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Najviše volim nasmejane ljude,pogotovo ako ih ja nasmejem...Sreća(radost) je podsmisao života.
Od skoro (od kad sam sebi kupio) volim i ja ručne satove :)

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Najviše volim svoj grad Niš, svoju zemlju Srbiju, svoju devojku, svoje snove, ljude sa kojima sam u kontaktu, svoj posao, svoje korene, svoju familiju, ......

Član
Učlanjen(a)
28.04.2010
Poruka
1.625
Najvise volim mamu, seku, moga decka, more, cvece-lavandu, delfine, sve ostale zivotinje, leto i suncane dane....

Član
Učlanjen(a)
20.02.2010
Poruka
69
Najvise volim svoju cerkicu,a mnogo volim delfine,zivotna zelja mi je da ih vidim uzivo,nadam se da ce mi se to jednoga dana ispuniti.

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Obitelj, psa, meni drage ljude, muziku, odlazak u prirodu, Manchester United,...

Član
Učlanjen(a)
03.09.2010
Poruka
1.184
najviše volim seku,tatu,svaka,familiju,prijatelje...naušnice svih oblika i vrsta,ćufte,kupovinu,pare:)...ima toga još,dodaću vremenom...:D

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Porodicu,decka,prijatelje,cevape,pizzu:)mrgreen:),ljude koji me nasmijavaju,prirodu,volim da gledam zvjezde i oblake,volim sve svoje igracke,sve zivotinje(osim gmazova malih i velikih pa cak i ljudskih),vodu,pivo,tekilu,volim da se kupam,volim svoj depilator:D,cigare,ljutu hranu,dobar triler i komediju,kozmetiku,volim da upoznajem nove ljude,ponekad da tracam(ali samo s Jocom i Ninom da mahalisem),volim dobru obucu i odjecu volim da sam ofarbana i sredjena uvjek(mada me cesto mrzi da visim pred ogledalom),volim snikers,volim cvijece,volim kad muskarac lijepo mirise(i kad je svjeze obrijan),volim vidjeti dobru,zgodnu i sredjenu zensku,volim da se ljubim,volim da vodim ljubav:)blush:),volim da volim...

Natrag