Najsmelije haljine u 2009.

Učlanjen(a)
19.09.2009
Poruka
27.640
Zvezde na crvenom tepihu: Najsmelije haljine u 2009.


Pogledajte koje su haljine privukle najveću pažnju tokom prethodne godine, prema pisanju magazina „Instyle“. Da li je reč samo o haljinama ili ima nečeg i u tome ko ih nosi, procenite sami.

3849_andjelina-joli-01_if.jpg

Anđelina Džoli


Zanosna glumica zasenila je ostale koleginice na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Kanu u gotovo prozračnoj „Versace“ haljini, ispod koje su se nazirale obline. Treba li dodatno komentarisati završnicu u velikom stilu − super-seksi šlic.



3845_Drew-Barrymore-foto-Reuter_if.jpg

Dru Barimor

Zašto ostati dosledan određenom stilu. Glumica Dru Barimor je i ovog puta napravila eksperiment sa haljinom Aleksandra Mekvina u tatu maniru, za koju nije morala da prođe pakao bockanja iglicom.

3844_Blake-Lively-foto-Reuter_if.jpg

Blejk Lajvli

Glumica Blejk Lajvli podigla je temperaturu prisutnih pojavivši se na ovogodišnjoj dodeli „Emmy“ nagrada u seksi, crvenoj „Versace“ haljini. Hrabrosti joj nije nedostajalo kada je reč o izrezu na dekolteu, a o šlicu da i ne govorimo.

3846_Katy-Perry-foto-Reuter_if.jpg

Kejti Peri


Nežna roze haljina „Basil Soda“, koju je na dodeli „Grammy“ nagrada nosila Kejti Peri bila je dostojna popularne rok zvezde, iako su mnogi bili iznenađeni njenim izborom. Pažnju je naročito skrenula cvetom u origami stilu.

3843_Beyonce-foto-Reuter_if.jpg

Bijonse


Pevačica je ostavila bez daha sve na dodeli BET nagrada, pojavivši se u šarenoj, pripijenoj, mini haljini kuće „Balmain“. Kratko rečeno − atraktivno i privlačno u stilu Bijonse.

3847_Kristen-Stewart-foto-Fred-Prouser_if.jpg

Kristen Stjuart


Ima li šta smelije od haljine pune bodlji. Glumica Kristen Stjuart privukla je najviše pažnje na crvenom tepihu „Teen Choice“ nagrada, potencijalno opasnom „Rock & Republic“ haljinom.


Žena





 
Natrag
Top