Najslađi smotanko (VIDEO)

UREDNIK
Učlanjen(a)
27.06.2011
Poruka
10.539
Najslađi smotanko (VIDEO)
IZVOR: ZIVOTINJE.RS
22. marta na Jutjub postavljen je video koji je do danas pogledalo preko 4 miliona ljudi. Pitate se zbog čega? Odgovor se krije u glavnom akteru snimka, trogodišnjem zlatnom retriveru Fricu koji ima jednu neverovatnu sposobnost, bolje reći nesposobnost – Fric strašno želi, ali ne ume da uhvati poslasticu ili užinu koju mu vlasnik dobaci.

1249059252552140d3295e7584090652_orig.png

YouTube Printscreen
Svi znamo da je hvatanje hrane jedna odomiljenih „disciplina“ pasa. Promašaji i ispuštanje hrane „dopuštaju“ se štencima, ali vedar, zdrav i naravno uvek željan hrane, trogodišnji Fricnema opravdanjeza niz neuspeha koji su dokumentovani na ovom videu.

-Na svoj Jutjub kanal postavio sam snimak kojislavi ovu njegovu slatku manu.Naravno, iako je malo smotan, to mu ne zaneramo i volimo ga kao da jenajveštiji hvatač poslastica na svetu. Ipak, ne možemoda se tome ne nasmejemo!– rekao je fricov vlasnik.

A sada pogledajte kako to izgleda – bez obzira na to da li je hrana mala ili velika, okrugla ili pločasta, Fric je jednostavno ne može uhvatiti,ali ne prestaje da se trudi.Baš zbog te njegove upornosti na kraju sedogodilo čudo...

Pogledajtenajslađeg smotanka među retriverima!


[raw]<iframe width="640" height="390" src="https://www.youtube.com/embed/6w2UxDdhZPk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/raw]
 
Natrag
Top