Šta je novo?

Najružnije stvari koje možete staviti na sebe

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
37.063
Najružnije stvari koje možete staviti na sebe

Činjenica da svi nose neki odevni predmet ne garantuje da ćete biti u trendu ako ga nabavite. Na listi najgorih modnih komada i kombinacija nalaze se i detalji koje svakodnevno viđamo na ulicama, a nemaju nikakve veze sa stilom čiji imperativ je šik.

Sigurni smo da bi naš grad izgledao mnogo lepše kada bi se žene uzdržale od nošenja nekih stvari. Tada bi teza da su Srpkinje među najlepšim ženama na planeti došla do punog izražaja.

1.jpg

U vremenu "dolče&gabane", "šanela", kloniranja, ajpoda i robota koji čiste kuće, ne bi trebalo da je teško kreirati obuću koja je udobna, a
dobro izgleda. "Kroks" klompe su dokaz da nije tako. Parče gume sa rupama je postalo apsolutni hit širom sveta.

Helanke i deblje čarape nisu pantalone. One su predviđene da se nose ispod suknji, haljina i tunika. Čak iako ste jako zgodni, nije poželjno da vam se svaki deo tela ocrtava kao da ste goli.

2.jpg
Postoji model i za venčanja!

Sada ćete sigurno reći: "Glupost, one su mi super udobne!" Znamo da jesu, ali "Ugg" čizme su inicijalno napravljene za surfere i snoubordere i ideja je da im brzo zagreju stopala. Ako ste ceo dan proveli bordujući ili surfujete u šest ujutru, onda su ok. Ipak, u njima ne šetajte gradom.

Modna kuća „Ed Hardy” ceo asortiman bazira na šemama za tetovaže u jarkim bojama. Savremena i jeftinija verzija „Versaće” miksa iz vremena dok je Đani još bio živ. Oni koji zaista vole tetovaže znaju da im je mesto na koži, a ne na platnu.

3.jpg

Plastični dugački nokti sa leopard printom ili cirkonima ne ukazuju na sofisticiranost stila, posebno ne na osobama koje imaju više od 25 godina. Pogledajte časopise i dobre filmove. Najbolje skockane devojke i žene uvek nose kratke prirodne nokte. Važno je da budu sređeni. Na kratkim noktima neutralni i crveni lakovi najbolje stoje.

Izvor: 24 sata
 
Top