Najpoželjnije osobine kod muškaraca

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Interesantno je da se muškarci javljaju da prokomentarišu, koje su njihove osobine najpoželjnije...
Ja se izvinjavam, muškom delu...i ja bih nešto da kažem, ako se može...
Dakle, ovo za duhovitost je tačno (bar za mene), kome još treba ''tugaljivi'' muškarac...Naravno, komunikacija je bitna...E sad, tu je problem...Ako je ona mnogo obrazovana i ima jaku terminologiju, a on je ne razume:(...I to se dešava...Ume da bude takođe ''duhovito''..:roll:
Naravno bitno je da izgleda uredno, čisto i pedantno...smile3
A ovo za ''kulinarsko umeće'' je bezveze...Zamisli da ti dečko ''savija sarmu''...wacko2

1. Normalno da se javljaju i muškarci. Pa članak i je iz muškog časopisa.

2. Nema podjele tema na muško-ženske. Veza je dvosmjeran odnos muškarca i žene. I mi moramo upoznati vas, i vi nas.

3. "Infantilno je u koliziji argumenata ne očekivati konzekvence".

"Djetinjasto je u sukobu mišljenja ne očekivati posljedice."

Ako voliš osobu a "intelektualno si joj superiorna" (inače, odvratna definicija, ovo ni mrtav nebi pomislio za svoju partnericu, ali je korišteno ranije), reci mi iskreno, da li ćeš upotrijebiti prvu, ili drugu rečenicu (recimo da znače isto, da se ne nadmudrujemo).

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Nije me pogodilo nego iznerviralo. Mi smo Srbi i pre ćeš da nađeš nekog lika koji sedi ispred dragstora i pije pivo sa ortacima nego nekog ko je onakav kakvog si opisala.
A mislim da i mnogi drugi dele to mišljenje sa mnom.
Veruj mi da ne dele isto mišljenje kao ti...Ne procenjuj ljude prema sebi...Možda si ti neko ko sedi ispred dragstora i pije pivo sa ''ortacima'', ali neke devojke pored takvih dragstora i ne prolaze...Nadam se da si sada malo bolje razumeo....
Eric Cantona : Ako voliš osobu a "intelektualno si joj superiorna"
Obzirom da sam žensko, malo je glupo da ja budem ''intelektualno'' superiornija...Muškarac je taj koji treba da vodi..., a uzajamno poštovanje se podrazumeva...
Mada, moram da ti kažem da u poslednje vreme ima i te kako inteligentnih i sposobnih žena, kojima nije baš lako doskočiti...Zar ne?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
02.08.2010
Poruka
535
Dumspirospero, ponoviću ono što sam već rekao, želim ti sreću sa pronalaženjem idealnog muškarca.
Nemam ništa više da dodam. Rasprava oko ove teme, samo zato što imamo drugačije mišljenje, ne vodi ničemu. Ova tema je lock za mene

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Najpozeljnije muske osobine su postovanje, komunikativnost i duhovitost...Ako muskarac postuje zenu s kojom je, cinice sve da je usreci, pa i da ponekad spremi nesto za rucak, veceru, ne bitno, otvarace joj vrata na automobilu, platice joj pice kad je izvede u restoran itd. Sto se tice komunikativnosti i duhovitosti, smatram da niko, ni muskarac a ni zena ne bi zeleli da provedu ni dva sata zajedno sa osobom koja je dosadna i sa kojom nemaju sta da pricaju. Tako da po mom misljenju ove tri stvari moraju ici zajedno.

Natrag