Najpoželjnije osobine kod muškaraca

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Opet nisi u pravu Andrija.
Ne govorim o sponzorušama, već o normalnim, prosječnim djevojkama. "Iz susjedstva".
Nije važno koliko zarađuješ, već kako se ponašaš. Siguran sam da ćeš šarmom, duhovitošću, učtivošću, poštovanjem, lijepim ponašanjem kod normalne djevojke postići više nego neka bogata, prepotentna, naduta, samoljubiva budala. Nemoj podcjenjivati djevojke. Pametne su one.

Slazem se sa tobom Erik..
Mislim da su bas ove osobine pozeljne da bi neko osvojio pravu devojku.:)

Član
Učlanjen(a)
28.04.2010
Poruka
1.625
Zene zele bas

George-Clooney_1.jpg
:D:D:D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Interesantno je da se muškarci javljaju da prokomentarišu, koje su njihove osobine najpoželjnije...
Ja se izvinjavam, muškom delu...i ja bih nešto da kažem, ako se može...
Dakle, ovo za duhovitost je tačno (bar za mene), kome još treba ''tugaljivi'' muškarac...Naravno, komunikacija je bitna...E sad, tu je problem...Ako je ona mnogo obrazovana i ima jaku terminologiju, a on je ne razume:(...I to se dešava...Ume da bude takođe ''duhovito''..:roll:
Naravno bitno je da izgleda uredno, čisto i pedantno...smile3
A ovo za ''kulinarsko umeće'' je bezveze...Zamisli da ti dečko ''savija sarmu''...wacko2

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
Zašto da ne? Pa muškarci u uglavnom bolji kulinari od žena, to sasvim svesno i odgovorno tvrdim.
Moja dušica ne samo da mota sarmu i božanstveno kuva, nego i mesi.
Nema to nikakve veze.
Kod mene, prvenstvno pali inteligencija i šarm, sve ostalo je "lepo ako jeste, ali i ne mora".

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
U pravu si Crvendać...Meni je kuhinja na zadnjem mestu, kada su muškarci u pitanju...Komunikacija, intelekt, duhovitost i sposobnost je ono što je na prvom mestu...za mene...Što se tiče kuvanja, može da kuva supu iz kesice, pire u prahu, da prži meso...eto baš da ne bude da ne zna ništa...Ne bi me ni malo fascinirao da je vrhunski ''kuvar'', ali zaista....

Član
Učlanjen(a)
02.08.2010
Poruka
535
Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Svako ima svoje želje ali ti stvarno preteruješ?!
Nadam se da si ista onakva kakvog muškarca tražiš.

Da sam ja takav kakvog si navela ja bi tražio da ti budeš isto takva.
To je moj iskren odgovor.

Tačno, ja sam takva...I takvog tražim prema sebi...:)
A, zašto je to tebe pogodilo? Zašto si se ti našao uvređen?
Nisu to osobine koje su nemoguće...Ne znam da li si primetio, da ne zahtevam ''avione, kamione'', mislim novac ili tako nešto, već su to isključivo osobine...Zar ne?:)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
07.01.2010
Poruka
417
Kada sam u zenskom drustvu uvek:

-Otvaram vrata na autu.
-Pridrzavam kaput.
-Sipam pice.
-Uvek ja placam pice.
-Prepustam njima izbor restorana.
-Pustam im muziku po njihovoj zelji.
-Trudim se da budem duhovit.
-Pazljivo ih slusam dok pricaju.
-Uvek ih maksimalno ispostujem iako to nekada bas i ne zasluzuju,ali takav sam i sta da radim.:grin:

Član
Učlanjen(a)
02.08.2010
Poruka
535
Zašto?

Tačno nisi zahtevala ni avione ni kamione, ali se sigurno nebi udala za klošara koga pas nema zašta da ujede.
Ja ću samo da ti poželim da stvarno nađeš takvog.

Nije me pogodilo nego iznerviralo. Mi smo Srbi i pre ćeš da nađeš nekog lika koji sedi ispred dragstora i pije pivo sa ortacima nego nekog ko je onakav kakvog si opisala.
A mislim da i mnogi drugi dele to mišljenje sa mnom.

Poslednja izmena:
Natrag