Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Najpovoljniji mobilni internet?

  • Začetnik teme chifta
  • Datum pokretanja
C

chifta

#1
Da li ima povoljnije trenutno od GlobalTel ponude:


"Kupovinom Globaltel SIM kartice po ceni od 750,00 RSD dobijaš 4GB interneta i 50,00 RSD kredita. Ako povežeš Globaltel SIM karticu sa Globaltel aplikacijom, dobijaš i bonus od 4GB interneta. Uživaj u svojih 8GB interneta u narednih 30 dana i gledaj svoje omiljene TV kanale preko Globaltel aplikacije uvek i svuda.

Po isteku 30 dana, uplati kredit na bilo kom prodajnom mestu ili drugim bolje snabdevenim prodajnim mestima širom zemlje, a nakon toga putem Globaltel aplikacije, ili pozivom koda *100#, kupi jedan od najjačih internet pripejd paketa:


4GB / 30 dana - 449,00 RSD

10GB / 30 dana - 799,00 RSD"
 
C

chifta

#3
Video sam da u postpaid varijanti mts daje 100gb za 4g...al posto 4g bas i nije na svakom cosku ne znam dal vaze tih 100gb i za 3g
 
david0vich

david0vich

#5
mt:s 100 GB
Samo uz ugovorenu obavezu.
Potpises ugovor na 2 god.i dobijas 100GB mesecno narednih 1 god.
 
C

chifta

#6
jeste to extra,al ja gledam da kupim multimediju za auto sa sim slotom,pa mi treba samo interner..a ovima sto deru bas mi se ne potpisuje jos jedna ugovor :)
 
david0vich

david0vich

#7
jeste to extra,al ja gledam da kupim multimediju za auto sa sim slotom,pa mi treba samo interner..a ovima sto deru bas mi se ne potpisuje jos jedna ugovor :)
Ja sam nabavio android multimediju i kupio sa telenor prepaid sim za internet.
Turisticki paket sadrzi 4G sim,a cene dopuna su:
395 RSD 1 GB 30 dana
595 RSD 3 GB 30 dana
995 RSD 10 GB 30 dana

Druga opcija ti je da kupis internet dodatak za svoj broj na mob. i da pravis hotspot ( idealno je sa tagom) na tel. kada udjes u auto.

P.S. Zaboravio sam da napomenem da je globaltel virtuelni operater koji koristi VIPmobile mrezu koja (za nijansu) ima losiju pokrivenost u odnosu na Telenor.
 
Poslednja izmena:

Top