Šta je novo?

Najnovije ilustracije novog Ajfona

  • Začetnik teme Black Predator
  • Datum pokretanja
Black Predator

Black Predator

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Najnovije ilustracije novog AjfonaIzvor:
Micro.rs
UPRAVO OBJAVLJENE (KONCEPT) ILUSTRACIJE sledeće generacije Ajfona (iPhone) zasnovane su na poslednjim glasinama da će Epl (Apple) ponuditi znatno tanji telefon zahvaljujući kućištu od tečnog metala i ekranu izrađenom tehnologijom u ćeliji (in-cell) pomoću koje se senzori dodira ugrađuju u kolor filtre umesto na njih.

Italijanska dizajnerska grupa ADR Studiohttp://www.adr-studio.it/site/?p=394, koja je i ranije objavljivala fotorealistične ilustracije http://www.adr-studio.it/site/?p=360
Ajfona, naziva svoj poslednji uređaj Ajfon Plus. Ilustracije pokazuju Ajfon s kućištem od tečnog metala, Retina ekranom od dvoslojnog alkalno-aluminosilikatnog stakla dijagonale 10,9 cm (4,3 inča) s ćelijskom tehnologijom.

Konceptni Ajfon ima četvorojezgarni procesor A6, kameru od 10 megapiksela sa zadnje strane i dva megapiksela s prednje. Tu su i senzor kretanja na poleđini, projektor koji prikazuje slike i video na bilo kakvoj površini i nov stanjeni konektor za dok. Polazno dugme (home) na prednjoj strani je kapacitivno.

Očekuje se da će se novi Ajfon šeste generacije pojaviti ove godine, najverovatnije u oktobru. Većina poznavalaca prilika odbacila je nagađanja da bi se to moglo desiti u junu, na ovogodišnjoj Eplovoj konferenciji za programere (WWDC).
 
I

iPhilip

Član
Učlanjen(a)
16.08.2012
Poruka
6
Nije šesta nego peta generacija
 
Top