Najkorektnija zarada preko interneta! 100 provereno!

Učlanjen(a)
23.01.2014
Poruka
12
Pozdrav svima..
Imam jednu preporuku za sve one koji zele da zarade novac preko interneta, i to dosta dobar novac! Naravno, ne mislim na kliktanje reklama itd od cega zaradjujete zaista nesto vrlo malo sto zapravo i nije vredno vaseg truda! A ako vec to radite onda ce takodje ovo dobro doci za vas!
Ne zelim da neko pomisli da ovim zelim da navucem ljude na neku praznu pricu i slicno, najiskrenije vam kazem da sve sto zelim sebi zelim i drugima!
Predstavljam vam Stiforp kompaniju.. Inace kompanija je osnoovana 2011 godine i iste te godine je zauzela 3 mesto u svetu svih svetskih kompanija, ostavila je iza ssebe coca cola, avon itd..
Evo i dokaza:
Kod:
[url]http://www.businessforhome.org/2011/11/mlm-companies-web-traffic-ranks-1-november-2011/[/url]
Zaista po meni je ovo a i po mnogima najkorektnija i najjaca kompanija u poslednjih 20 god.
Onaj ko se bavi kliktanjem reklama zna koliko je tesko zaraditi malo veci novac, a u ovoj kompaniji imate 3 vrste zarada.. Ovde cu vam ukratko objasniti samo jednu.. Ako licno uclanite neku osobu dobijate odmah sledece srede i to na Vasu Visa ili Master Card 25$.. Daakle za jednu osobu koju uclanite bicete isplaceni 25$ jednokratno, i plus kad ta osoba nekog uclani vama isplacuju 2$ itd jos u dubinu..
Ovo su jednokratna primanja i isplacuju vam se svake srede, inace imate i meseca primanja koja ce vam rasti iz meseca u mesec!
Tako zbog kako kazu najjaces sistema u svetu koji je u ovoj kompaniji imacete mogucnost i da zaradjujete cak i ako nikog licno ne uclanite! Vec ste zadovoljni korisnik kompanije! To je zboj sistema u kompaniji koji svi pune vasu mrezu: vas sponzor koji vas je ubacio, njegovi clanovi, njegov sponzor idt idt.. Sa tim sistemom veoma brzo cete dobiti veliki broj clanova koji ce puniti vasu mrezu, cak i ako nikog vi ne uclanite.. A za svakog u vasoj mrezi bez obzira ko ga je uclanio SVAKOG MESECA cete biti isplacivani po 0.25$.. Za svakog clana i to svakog meseca..
S'tim da je ovaj sistem zarade takav da svi pune vasu mrezu dobicete zaista veliku broj clanova i ako nikog ne uclanite..
A recimo da se i vi malo potrudite pa da uclanite nekog, onda ce i on puniti vasu mrezu njegovim clanovima, i ukupno recimo da imate 1 000 osoba u mrezi ( sto je najverovatnije da cete imati veoma brzo jer je kompanija mlada i svake sekunde se neko u svetu uclani ), za tih 1 000 osoba u vasoj mrezi vas ce Stiforp Kompanija isplacivati svaki mesec 250$
!!

Zaista vam najiskrenije kazem da je kompanija hit u svetu i da mnogu zaradjuju ogroman novac!
Takodje ako zelite da prisustvujete prezentaciji kompanije koju pratite iz vaeg doma preko interneta upisite se na sledeci link i ja cu vam poslati pozivnicu i sve ostalo vezano za kompaniju:
Kod:
 [url]http://profitsms.stiforprs.com/[/url]

Takodje ako ste zainteresovani za ovaj posao i zelite jos dodatnih informacija o dodatnim zaradama koje nisam napomenuo ovde samo se upisite besplatno na sledeci link i dobicete priliku da budete deo ove mocne kompanije STIFORP:
Kod:
 [url]http://profitsms.stiforprs.com/[/url]

Detaljnije o kompaniji i zaradama imate na:
Kod:
[url]http://www.stiforprs.blogspot.com/[/url]

Pogledajte ove isplate, zaista bez konkurencije!
dokaz5973_n.jpg


S' postovanjem
i sve najbolje!


Milos S. Stiforp 3 star Leader
 
Poslednja izmena od urednika:
Natrag
Top