Najgori mogući načini za RASKID!

Član
Učlanjen(a)
27.03.2009
Poruka
530
Evo jednog ekstremnog ali veoma efektivnog primera za raskid...
Meni doduše deluje kao da upravo raskidaju,... a možda je ovo ipak samo "njihova" svakodnevnica..
Primetićete i pomoć prijatelja na kraju.

[video]http://www.videobash.com/video_show/never-marry-a-woman-bigger-than-you-432[/video]

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Moram prvo malo da vam skrenem pažnju na rečnik, dosadilo mi da ispravljam psovke u dobrim komentarima. Nije u redu, ako je zabranjeno - zabranjeno je.

A drugo, ovo o čemu tekstovi govore je stvarno krajnje nepristojno, sebično i arogantno.
Vi što ste mnogo mladi, SMS-om možda možete da raskidate "veze" koje su trajale nedelju - dve, a za to vreme ste se videli 2-3 puta. Sve preko toga je krajnje nepristojno i neljudski.

U neko naše vreme (znam da zvučim matorije nego što stvarno jesam, ali nije to bilo tako davno, pre možda 10-20 godina), nepristojnim se smatralo i raskidanje telefonom. Takve stvari, radile su se isključivo uživo. Kuda ide ovaj svet? Gde nestadoše emocije? Da li se neko od vas ikada zaljubio onako stvarno, što bi se reklo "do ludila"?
Tužno, jako tužno.

Član
Učlanjen(a)
18.02.2010
Poruka
4.679
Ovo za psovke ide mene. Oprosti Crvendaćice, Ti si u pravu. Red je red. Ali se ja u svojim postovima istovremeno uz prezentaciju svoga stava borim i protiv licemjernog morala. Pitaj 1000 ljudi koji ima je glagol najdraži i bez kog nebi mogli ni zamisliti svoj život. Znam da bi glagol je**ti pobijedio. Pa tu riječ izgovorimo svakodnevno neznam koliko puta. U krajnjem slučaju, bez "konzumacije" te riječi nebi ni nas bilo. Nema prostih riječi. Ima samo prostih ljudi.
I neću više. Oprosti, predajem se. Ali tko ovo pročita, da zna da će mi se svaki put kada ukucam " * " umjesto " b " još više zgaditi taj lažni moral.

Ma ja tom dečku želim da to doživi. Ali naopako. Pa da se zaljubi do bola, pa da nemože misliti na ništa drugo, osim nje.
Pa da se sastanu par puta, pa da izludi. Pa da onda dođe SMS.
Samo bojim se da će ona onda biti: kurva, lezba, sponzoruša, .....

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Najiskreniji i najbolji nacin je da se raskine u cetiri oka..a najgori pisanjem poruka..telefonom ili kad jednostavno ispari..nestane..uzass
Nikada to ne bih uradila nikom a ne bih volela ni meni da neko tako nesto uradi..

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Takav nacin raskida je kukavicluk, totalno nepostovanje i nesposobnost te osobe da stoji cvrsto iza svoje odluke...Ako ta osoba nije sposobna nekoga gledati u oci dok joj ili mu, saopstava tako nesto, onda nije sposobna nizasta u zivotu.....

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Ovo za psovke ide mene. Oprosti Crvendaćice, Ti si u pravu. Red je red. Ali se ja u svojim postovima istovremeno uz prezentaciju svoga stava borim i protiv licemjernog morala. Pitaj 1000 ljudi koji ima je glagol najdraži i bez kog nebi mogli ni zamisliti svoj život. Znam da bi glagol je**ti pobijedio. Pa tu riječ izgovorimo svakodnevno neznam koliko puta. U krajnjem slučaju, bez "konzumacije" te riječi nebi ni nas bilo. Nema prostih riječi. Ima samo prostih ljudi.
I neću više. Oprosti, predajem se. Ali tko ovo pročita, da zna da će mi se svaki put kada ukucam " * " umjesto " b " još više zgaditi taj lažni moral.

Ma ja tom dečku želim da to doživi. Ali naopako. Pa da se zaljubi do bola, pa da nemože misliti na ništa drugo, osim nje.
Pa da se sastanu par puta, pa da izludi. Pa da onda dođe SMS.
Samo bojim se da će ona onda biti: kurva, lezba, sponzoruša, .....

Moram repliku:

Pa dobro i da dozivim to tako kao sto kazes,sta to menja stvari,da li sam dobio sms posle nedelju dana ili na tradicionalan nacin,nema meni tu razlike,svejedno je ako se neko poigra s tobom,a posto sam ja sirokih shvatanja,moze i sms,facebook bilo sta... Pa neka mi se i desi.

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.132
A drugo, ovo o čemu tekstovi govore je stvarno krajnje nepristojno, sebično i arogantno.
Vi što ste mnogo mladi, SMS-om možda možete da raskidate "veze" koje su trajale nedelju - dve, a za to vreme ste se videli 2-3 puta. Sve preko toga je krajnje nepristojno i neljudski.

U neko naše vreme (znam da zvučim matorije nego što stvarno jesam, ali nije to bilo tako davno, pre možda 10-20 godina), nepristojnim se smatralo i raskidanje telefonom. Takve stvari, radile su se isključivo uživo. Kuda ide ovaj svet? Gde nestadoše emocije? Da li se neko od vas ikada zaljubio onako stvarno, što bi se reklo "do ludila"?
Tužno, jako tužno.

Odlicno receno... nemam apsolutno nista da dodam... :yea:

Svi moji raskidi su bili u cetiri oka i za mene to je jedini pravi nacin... msm, ako sam vec mogao da budem sa njom, onda je red da je ispostujem do kraja i raskinem licem u lice... To je prvenstveno stvar postovanja...

Mada imao sam i ja raskid u kome sam se poneo kao najveca dzukela... ali opravdavam sebe time da sam bio mlad, high i lud... wacko2

Natrag