Najčešći fetiši

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Najčešći fetiši

fetic_130.jpg

Svako od nas ima svoje fetiše. Neke uzbuđuju visoke štikle, a druge napeti mišići u teretani. Čitajte dalje i saznajte koji su najčešćči, a koji najčudniji fetiši koji postoje...

Najčešći fetiši na njoj:

• koža,
  • grudnjaci,
  • podvezice, čarape,
  • najlon, svilene spavaćice i pidžame,
  • cipele, čizme,
  • rukavice,
  • školska uniforma za devojčice,
  • zubne proteze,
  • koža,
  • svila,
  • guma,
  • krzno.
  • dlake,
  • stopala,
  • noge,
  • zadnjica,
  • velike/male grudi
  • duga kosa.

A najneobičniji fetiši su?

Pogledajte ovu veoma zanimljivu listu koju je sastavio Kris Saknusem, naučnik koji se već dvadeset godina bavi proučavanjem seksualnih fetiša:

• Katoptrofilija Catoptrophilia (uzbuđenje u prostoriji sa puno ogledala)
  • Makrofilija Macrophilia (osobu seksualno privlače džinovi)
  • Pognofilija Pogonophilia (ženu uzbuđuju isključivo bradati muškarci)
  • Kremastitofilija Chremastistophilia (uzbuđenje odobe ukoliko je opljačkana ili zarobljena )
  • Agalmatofilija Agalmatophilia (uzbuđenje se javlja u prisustvu statua, lutaka-manekena, običnih lutaka i kipova)
  • Formikofilija Formicophilia (uzbuđenje sićušnim živim bićima, poput insekata)
  • Melofilija Melophilia (melofile uzbuđuje muzika)
  • Eremofilija Eremophilia (osobe koje karakteriše uzbuđenje pri pogledu na pustinju ili usamljena mesta)

Izvor: Dormeo.rs

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
E bre Rekontra .... A taman sam se nadao da cu da zateknem onaj stari fazon .....

Ona na krevetu lezi na ledjima, sa rasirenim nogicama a ja se popeo na sifonjer .... I kao Taaaaa-aaaaaa-aaaarzan hvatam luster i spustam se do nje i njenog Raja .... Uh, taj mi je omiljeni, narocito kad peomasim krevet ...... :lol:

@tema:
Katoptrofilija Catoptrophilia (uzbuđenje u prostoriji sa puno ogledala)
Makrofilija Macrophilia (osobu seksualno privlače džinovi)
Pognofilija Pogonophilia (ženu uzbuđuju isključivo bradati muškarci)
Kremastitofilija Chremastistophilia (uzbuđenje odobe ukoliko je opljačkana ili zarobljena )
Agalmatofilija Agalmatophilia (uzbuđenje se javlja u prisustvu statua, lutaka-manekena, običnih lutaka i kipova)
Formikofilija Formicophilia (uzbuđenje sićušnim živim bićima, poput insekata)
Melofilija Melophilia (melofile uzbuđuje muzika)
Eremofilija Eremophilia (osobe koje karakteriše uzbuđenje pri pogledu na pustinju ili usamljena mesta)

Vredi pokusati ..... :yea:

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Onda sam ja u neku ruku makrofil! Volim dzinovske
278903156_78bb8af91e.jpg

Natrag