- Učlanjen(a)
- 30.08.2010
- Poruka
- 587
Ja sam prezadovoljan sa njim . . . a slucajno sam nasao na netu pa reko da napravim TUT . . . nisam znao da vec postoji negde na forumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja sam prezadovoljan sa njim . . . a slucajno sam nasao na netu pa reko da napravim TUT . . . nisam znao da vec postoji negde na forumu
ja skidam tako, ali nekad skidam sa real one playerom. Kad njega instalirate iznad videa se pojavi dugme download. Brzo i efikasno. Plus ima konvertora poprilicno u free verziji.
Ovo nije bas tema ali molim vas da mi odgovorite ako imate ideju. Na fajerfoksu mi ne radi nijedan video, da li neko ima ideju sta je u pitanju? Dakle, radi se o OS Windows 7, radio sam reinstalaciju fajerfoksa, reinstalaciju fles plejera i jos mnogo toga i nije pomoglo nista. Na kraju sam uradio System Restore i video je proradio, ali to traje samo neko kratko vreme i vec sutra, ako ne i pre, video ponovo ne radi. Dakle, da li je moguce otkloniti ovu sistemsku gresku bez reinstalacije? Takodje nije u pitanju javascript posto na Google Chrome sve radi. Ja mogu da koristim i Chrome, ali hocu da znam sta moze da bude razlog ovome.