Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Najbolje aplikacije za novi iPad

  • Začetnik teme sendi
  • Datum pokretanja
sendi

sendi

LEGEND
IZBOR ZA TABLET

Najbolje aplikacije za novi iPad

tportal.hrKorisnici iPada na raspolaganju imaju više od 200 tisuća aplikacija. Što instalirati i koristiti od tog bogatstva softvera?

Kao što mu naziv sugerira, iPhoto služi za upravljanje, dijeljenje i printanje fotografija. Osim organizacije po tome tko ih je, gdje i kada snimio, aplikacija uključuje alate za obradu te izradu prezentacija, kalendara, razglednica, albuma...

Ima i nekoliko zanimljivih mogućnosti, poput objavljivanja fotografija na Facebooku bez napuštanja aplikacije i poboljšanog prikaza fotografija preko cijelog zaslona.

iMovie služi za obradu videa. Autorima kućnih videa nudi, između ostalog, unaprijed postavljene obrasce za izradu trailera u stilu najčešćih filmskih žanrova, nove alate za obradu zvuka (uključujući zvučne efekte, sinkronizaciju i glazbu) te set od 12 efekata poput usporene ili ubrzane snimke.

Zgodan (iako pomalo zastrašujući) dio aplikacije je People Finder, koji može prepoznavati lica na video zapisu, što će olakšati pretragu ako imate hrpu pohranjenih klipova. Razlikuje čak i je li snimka snimljena izbliza ili nije.

GarageBand namijenjen je glazbenicima i onima koji to žele biti. Među novostima koje nudi zanimljive su mogućnosti reproduciranja zvuka gitarskih pojačala i efekata, ocjenjivanje izvedbe i nove lekcije za početnike.

Da sve ne ostane na zabavi, tu je iWork, set aplikacija namijenjenih izradi i obradi tekstualnih dokumenata, tablica i prezentacija.


Epic Games

Što se novih igara tiče, na novom iPadu prvo su predstavljeni Namcov SkyGambler (borbeni simulator sa zrakoplovima), Autodeskov SketchBook (crtanje do najsitnijih pojedinosti) i Infinity Blade: Dungeons Epic Gamesa (hack'n'slash s gladijatorima).

Od drugih plaćenih aplikacija, isplatilo bi se isprobati The Elements: A Visual Exploration (14 dolara, oko 80 kuna), interaktivni vodič kroz kemijske elemente.

Među besplatnim aplikacijama, tu su svakako alati za pristup najpopularnijim društvenim mrežama i servisima - Facebooku, Twitteru, Skypeu, Google Earthu, eBayu...

Dobro će doći i korisne aplikacije, kao što su The Weather Channel i Calculator Pro. Probajte i Planetary, interaktivni vodič kroz Sunčev sustav. Što se besplatnih igara tiče, vjerojatno nećete htjeti zaobići neko od free izdanja Angry Birdsa.

Pogledajte trailer za Dungeons:


 
Poslednja izmena od urednika:
Top