Na Štrandu mladića tukla pedesetorica

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Na Štrandu mladića tukla pedesetorica














Izvor:
Mondo.rs










U tuči na novosadskoj plaži Štrand danas je teško povređen jedan mladić koji je prebačen u bolnicu, a dvojica lakše.Teške povrede zadobio je P. R. (18) iz Veternika kojeg je grupa od oko 50 mladića tukla palicama po licu i rukama.


v249196p0.jpg



Povređeni mladić je zadobio višestruke prelome i smešten je na Kliniku za ORL, ali mu život nije ugrožen. Druga dvojica povređenih I. Č. (18) iz Novog Sada i N. T. (21) iz Leskovca zadobili su lakše povrede i pušteni su kući.

"Sve se desilo u roku od pet minuta. Grupa od pedesetak momaka je jurila jednog dečka preko glavnog platoa, prema kapiji. Tamo su im posetioci preprečili put, a jedan je podmetnuo nogu jadnom momku i on je pao. Dvojica momaka su imala teleskopske palice i počeli su da ga udaraju njima po licu i leđima. Bilo je jezivo, čulo se kad su mu pukle kosti, vikali su 'ubij ga' i psovali spominjući mesto odakle je. Dečko je kašljao krv, a oni su ga šutali, pljuvali i gađali kamenjem", rekla je jedan od očevidaca dnevnom listu "Blic"http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/32...alicama-tukla-osamnaestogodisnjaka-na-Strandu.
 
Natrag
Top