Na sta Vas asocira korisnicko ime ili avatar osobe iznad?

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Hahahah...
Na covjeka koji mnogo nedostaje na Slobodnim diskusijama...ovako skakutav i plav bas me podsjeca na jednog Rusa...

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Asocira na neku koja se tripuje da sam joj rekao da je ružna, a u stvari nije skapirala fazon. :lol: Šta reći, Bosno moja... :blum3:

Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
to je mač..a ne mikrofon :beee:

:lol:

Asocira me na šnale :???:

A bila sam sigurna da je mikrofon.
Svejedno je usred tornada pa šta god to bilo.

Zar sam ja šnala? wacko2

Ljubopitljiva kao što i sama reč govori, a avatar je joj je prelepa glumica sa tužnim očima što me navodi na nadam se pogrešan zaključak da je osoba povređena.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.09.2010
Poruka
1.184
nik je ok...volim to ime...
a avatar je extra...tako moćan i ženstven...znači,WOW...:)

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
nik je ok...volim to ime...
a avatar je extra...tako moćan i ženstven...znači,WOW...:)

Paris Hilton, Čečenija... i čuj ovu mudrost:"Mladost je nešto što imaju samo mladi...:lol::lol::lol:

Još par ovakvih bisera i mogu da umrem prosvijetljen. Inače dobro djevojče.

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
asocira me...pa,kako kad..PIC-na švalera..RUS-na votku..wacko2....znaci na svalera sa votkom.:mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Nick me asocira na nekog ko uvek ima PIK na nekog...nije da volim bas da to budem ja ali ne bunim se ..:)
Avatar me asocira na lopticu skocicu..ali bradatu (sad znam zasto)..heheheh

o5 mi uleti Gaga..ona me asocira na raketu koja je ispaljena i samo vreba gde ce se zabosti..:) msm eksplodirati..:)

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Avatar je extra..asocira me na romanticnu dusu,nestasnu i nemirnu :) broj 14 jer nije bilo slobodnog broja 13..:)
A nick..hmm.. me asocira na kotrljajuce kamenje..na omiljenu glumicu..na kamernu atmosferu.. kad ne nadje nikog na forumu sa kim bi se igrala....odmah se rasplace.

Natrag